Дженніфер Лопез показала свої біцепси, прес і струнку фігуру в бікіні

29 жовтня 2018,  20:00 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Дженніфер Лопез вважає, що перебуває зараз «в найкращій формі за все своє життя», і нові фотографії з її Instagram це красномовно підтверджують.

Відома американська співачка і актриса, яка в липні відсвяткувала свій 49-й день народження, поділилася в кінці вересня в соцмережах мотивуючим знімком, де показує свої біцепси і спортивну фігуру після марафону концертів.

Лопез підписалася провести 15 шоу за один місяць, але вирішила не закидати тренування, і розповіла про те, як цей досвід зробив її сильнішою, в описі до знімку:

Відчуваю себе супержінкою після сьогоднішнього шоу! Коли я почала цей забіг, я подумала, о боже, це 15 шоу за 27 днів, це забагато... Але я дала обіцянку собі, що замість того, щоб дозволити цьому себе вимотати, я стану ще сильнішою в кінці... Я буду тренуватися і буду в найкращій формі за все своє життя... Були моменти, коли я була втомленою, потрібно було їхати, і я повинна була втиснути свої тренування, куди могла... Але ось ми там, де залишилося всього 3 шоу! І у мене багато емоцій, але в основному я відчувають себе сильною, щасливою і вдячною!

Потім в середині жовтня Лопез опублікувала фото зі свого тренування, на якому можна побачити її накачаний прес:

Мені сподобався вчорашній пост @niyamasol про те, щоб менше засуджувати і більше любити. Моє життя і кар'єра побудовані навколо моїх пристрастей і виконання тих речей, які роблять мене щасливою. Це нові [легінси і топ] з моєї колекції Vanguard, яка називається «Love?». Якщо можете побачити, на них зображені слова моєї пісні «On the Floor». Ми ніколи не здаємося, ніколи не відпочиваємо на підлозі.

А минулого тижня співачка підірвала свій Instagram спокусливим фото в жовтому купальнику, яке зібрало 2,6 мільйона лайків.

Таким чином Лопез повідомила про свою колаборацію зі співаком Bad Bunny, з яким вона записала нову пісню «Te gusté».

В описі до знімка вона також додала хештег «#БарбіЗМалібу».

Скоро ви зможете побачити Лопез на великому екрані в романтичній комедії «Почни спочатку», чия українська прем'єра переїхала на 24 січня 2019 року.

Нижче дивіться її дубльований трейлер. Компанію Лопез в цій картині склали Ванесса Гадженс, Майло Вентімілья, Леа Реміні та Фредді Строма.

1848 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: