Дженніфер Лопез, Джулія Стайлз, Констанс Ву та Карді Бі зіграють у фільмі «Hustlers»

24 березня 2019,  20:39 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова драматична картина «Hustlers» з Дженніфер Лопез у головній ролі зібрала зірковий жіночий склад, куди увійшли актриси Джулія Стайлз, Констанс Ву та Лілі Рейнхарт, а також популярна співачка Карді Бі.

Сценарій фільму «Hustlers» («Шахрайки») заснований на відомій статті журналістки Джессіки Пресслер, опублікованій в журналі New York. Він буде слідувати за командою метикованих колишніх працівниць стрип-клубу, які об'єднуються в банду, щоб помститися своїм клієнтам з Волл-стріт.

Режисером і сценаристом проекту виступає Лорін Скафарія, яка працювала над ситкомом «Новенька» і зняла пригодницьку комедію «Шукаю друга на кінець світу».

На початку року українські глядачі могли побачити Лопез в комедії «Почни спочатку».

Стайлз в останній раз з'явилася на великому екрані в 2016 році, зігравши в шпигунському бойовику «Джейсон Борн», і з тих пір в її кар'єрі настало затишшя.

Ім'я Констанс Ву нещодавно прогриміло на весь світ завдяки романтичній комедії «Шалені багатії», де вона виконала головну роль. Також ви можете її знати завдяки ситкому «Труднощі асиміляції».

Рейнхарт продовжує завойовувати серця глядачів в популярному серіалі «Рівердейл», де втілює Бетті Купер.

Для відомої реперки Карді Бі це буде дебют на великому екрані, але вона вже працювала разом з Лопез у минулому році співачки записали спільний трек «Dinero» і випустили на нього кліп.

Прем'єра «Hustlers» очікується в 2020 році.

10053 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: