Трейлер вестерна «Балада Бастера Скраггса» з Джеймсом Франко і Ліамом Нісоном

16 вересня 2018,  19:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix представила трейлер нової антології братів Коен «Балада Бастера Скраггса», в якій з'являться Джеймс Франко, Ліам Нісон, Брендан Глісон та Зої Казан.

«Історії живуть вічно, а люди — ні.»

«Балада Бастера Скраггса» буде складатися з шести коротких новел жанру вестерн, кожна з яких розповість цікаву історію про американський Дикий Захід.

Перша новела «Балада Бастера Скраггса» повідає про співака, який влучно стріляє; в «Поряд з Альгодонами» грабіжник банків одержить, що йому належить; «Талон на харчування» буде готичною історією про двох втомлених мандрівних артистів; «Весь Золотий каньйон» розповість про видобувача золота; «Дівчиною, яка прогриміла» буде молода жінка, яка знаходить несподівану обіцянку кохання разом з дозою жорстокої іронії життя, подорожуючи в обозі по преріях; а в «Смертних останках» леді буде судити команду незнайомців, які відправляються в свою останню поїздку в кареті.

Роль Бастера Скраггса виконає Тім Блейк Нельсон.

Світова прем'єра «Балади Бастера Скраггса» відбулася на Венеціанському кінофестивалі наприкінці літа. В Інтернеті новий фільм Коенів стане доступний для перегляду 16 листопада.

3293 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: