Милий Вінні Пух залишається собою у фрагменті фільму «Крістофер Робін»

28 липня 2018,  15:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший фрагмент нової диснеївської картини «Крістофер Робін», що виходить в прокат наступного тижня, викличе у вас ностальгію за дитинством та Вінні Пухом.

Дорослий Крістофер Робін (Юен МакГрегор), який виріс і став трудоголіком, несподівано зустрічає в парку свого друга дитинства ведмежатка Вінні Пуха (Джим Каммінгс). Пух просить Крістофера про допомогу, і щоб дістатися до Стоакрового лісу, героям доведеться перетнути людні вулиці Лондона.

Але коли доброзичливе ведмежа починає вітатися з кожним перехожим, Крістофер змушений провести з ним пояснювальну бесіду, як показує перший фрагмент (див. вище).

Головний герой закривається з Пухом в телефонній будці, де говорить своєму плюшевому другу, що він не може бути таким привітним навколо незнайомих людей:

Вони не можуть бачити, як ти рухаєшся і розмовляєш. Бо ти інакший, а людям не подобається, коли щось інакше.

На що Пух запитує в друга, чому йому не можна бути собою, але Крістофер говорить, що він повинен залишатися собою, але менш життєрадісним собою, і пропонує йому пограти в гру, де Пуху треба вдавати, що він спить.

Чи підкорив вас цей маленький ведмедик? Чи збираєтеся ви піти на його новий фільм в кінотеатр?

Дивіться розширений трейлер «Крістофер Робін», де є ще більше милих моментів за участю Пуху і Крістофера.

В кінотеатрах України сімейне фентезі «Крістофер Робін», яке зняв Марк Форстер, можна буде побачити з 2 серпня. Квитки на перші сеанси скоро стануть доступні в нашій афіші.

2897 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: