Трейлер і постери фільму «Щасливий принц» з Рупертом Евереттом і Коліном Фертом

26 липня 2018,  21:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Англійський актор Руперт Еверетт, на чиєму рахунку є 2 номінації на «Золотий глобус», вирішив дебютувати в режисурі з біографічною драмою про Оскара Вайльда «Щасливий принц», де також виконав головну роль.

Фільм починається в Парижі, де 40-річний Вайльд (Еверетт), у якого немає ні гроша в кишені і погане здоров'я, не може оговтатися після свого ув'язнення в англійській в'язниці, куди він потрапив через свій роман з лордом Альфредом Дугласом (Колін Морган). Колись знаменитий письменник став вигнанцем у вищому суспільстві, його тіло стає хворим і важким, але він намагається взяти все від останніх відведених йому днів за допомогою яскравої іронії і блискучої дотепності, які його визначили.

Колін Ферт грає тут письменника Реджинальда Тернера, який залишився вірним Вайльду після його ув'язнення, а Емілі Вотсон втілює дружину Вайльда Констанс.

На сайті Rotten Tomatoes «Щасливий принц» отримав 74% позитивних рецензій від кінокритиків, які зараховують роль Вайльда до кращих ролей Еверетта і називають це втілення відомого письменника «екстраординарним досягненням».

Прем'єра кінокартини Еверетта відбулася на початку року на кінофестивалі «Санденс». У світовий прокат вона вийшла в квітні, а в США її побачать у жовтні.

Поки невідомо, чи добереться «Щасливий принц» до українських кінотеатрів.

2170 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: