Дж.К. Роулінг розкрила роль Джессіки Вільямс у «Фантастичних звірях 2»

1 червня 2018,  00:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В фентезійній картині «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» буде представлена директриса американської школи чарів і чарівництва, яку зіграє Джессіка Вільямс.

У перших «Фантастичних звірях», чиї події розвивалися в Нью-Йорку, стало відомо, що у США є своя чарівна школа, яка називається Ільверморні, і де також існує чотири факультети.

Події сіквела будуть розгортатися у Великій Британії і в Парижі, а нова деталь кастингу, повідомлена самою Дж.К. Роулінг, розкриває, що ми відвідаємо ще й американську школу для чарівників у другій частині пригод магозоолога Ньюта Скамандера (Едді Редмейн).

Письменниця повідомила, що Вільямс зіграє директрису Ільверморні Еулалію Гікс, поділившись в Twitter спільною фотографією з актрисою:

Професор Еулалія (Лалл) Гікс школи чарів і чарівництва Ільверморні з якоюсь випадковою жінкою під час перерви п'єси «Гаррі Поттер і Прокляте дитя» в Нью-Йорку.

На Роулінг тут же посипалися запитання від допитливих шанувальників щодо нової героїні, і, відповідаючи на один з них, письменниця сказала, що міс Гікс з'явиться і у «Фантастичних звірях 3»:

Ви побачите лише НАТЯК на Лаллі у «Фантастичних звірях 2». Її справжня велич буде розкрита у «Фантастичних звірях 3».

Схоже, що Ільверморні, або принаймні її директриса, зіграє важливу роль у третьому фільмі. Всього «Фантастичних звірів» буде 5 частин, і їх всі зніме Девід Йейтс.

А якщо ви знову хочете побачити рідний Гогвартс і молодого професора Албуса Дамблдора у втіленні Джуда Лоу дивіться дубльований тизер-трейлер, який представлений нижче. Темного чарівника Геллерта Ґріндельвальда тут грає Джонні Депп.

«Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» трансгрессують в українські кінотеатри цієї осені, 15 листопада.

2911 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: