Трейлер українського фільму «Секс і нічого особистого»

25 квітня 2018,  13:10 | Новини фільмів

Вийшов перший офіційний тізер романтичної комедії «Секс і нічого особистого», адаптації відомого канадського фільму «Секс і нічого зайвого».

Виробництвом стрічки займається компанія StarMedia за підтримки Держкіно, яка становить 13 млн. грн. при загальному бюджеті фільму 26 млн. грн.

У головній ролі – молода зірка українського кінематографа Роман Луцький. Ім'я головної героїні залишається в секреті: актриса буде представлена на літньому кіноринку в рамках Одеського міжнародного кінофестивалю. Сергій Притула грає друга головного героя. До слова, для Сергія це кінодебют, його перша роль у кіно.

Фільм «Секс і нічого особистого» – це перш за все комедія. З безліччю комічних ситуацій і гумору, – відвертого, яскравого і тонкого водночас. Незважаючи на пікантну тему, заявлену в назві, ми уникаємо навіть натяку на вульгарність: у фільмі ви не почуєте плоских КВКівських жартів, а сама історія буде не тільки кумедною, але й романтичною, стильною і, звичайно ж, еротичною.

анонсує стрічку продюсер Юрій Мінзянов

А Романа Луцького він називає не інакше як «майбутнім секс-символом України».

Формат «Сексу і нічого особистого», популярний серед молоді, добре зарекомендував себе в інших країнах. Разом з тим, у фільмі знайдуться відповіді на запитання різних поколінь – від старшокласників до сформованих дорослих людей. Це своєрідна історія-інструкція, модель відносин, одкровення про те, про що не всі наважуються говорити, але з чим часто стикаються в реальному житті. І цей фільм, незважаючи на назву, – перш за все про почуття.

коментує Влад Ряшин

Прем'єру фільму «Секс і нічого особистого» заплановано на День всіх закоханих – 14 лютого 2019 року.

9238 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: