Гарячий закулісний флешбек з Наталею Могилевською з минулих «Танців з зірками»

29 серпня 2017,  18:04 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Згадуємо, якою була Наталя Могилевська 10 років тому, коли танцювала «Танці з зірками» з Владом Ямою.

Напередодні повернення шоу «Танці з зірками» на телеекрани його офіційний акаунт у Instagram поділився закулісним знімком з попереднього сезону з позуючою в профіль Могилевською, в підписі до якого глядачам пообіцяли:

У цьому сезоні буде ще гарячіше! #ТАНЦІзЗІРКАМИ #ПоверненняЛегенди

У цьому вбранні у 2007 році Могилевська разом з Ямою танцювала румбу під пісню Елтона Джона «Sorry Seems to Be the Hardest Word», яка завершилася криками «Браво!» з глядацького залу.

Відео виступу ви можете подивитися тут.

Артистка є єдиною учасницею з попередніх сезонів, що знову зважилася вийти на паркет. Її запрошували бути суддею разом з Ямою, але в останній момент вона відмовилася, вирішивши, що знову хоче танцювати. Своє рішення Могилевська пояснила так:

Танці — це моя найбільша і красивіша любов у житті. І одночасно з цим пов'язано багато нервів, випробувань і навіть розчарувань і болю... Але я знаю, що якого б соціального становища ви не були, скільки б вам не було років, де б ви зараз не жили... Ніколи не пізно просто бути собою і подивитися в очі своєму страху.

Цього разу партнером Могилевської буде Ігор Кузьменко. Під час прем'єри нового сезону вони станцювали гаряче аргентинське танго (див. нижче), яке Яма не зміг дивитися спокійно.

Другий випуск нових «Танців з зірками» вийде увечері 3 вересня на каналі 1+1.

1053 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: