Дзідзьо заморозився в 90-х на зйомках серіалу «Відморожений»

23 вересня 2019,  15:55 | Новини серіалів

Восени на телеканалі 1+1 вийде новий комедійний серіал «Відморожений», головну роль в якому виконає український співак і актор Михайло Хома, відомий як Дзідзьо.

У центрі сюжету серіалу «Відморожений» буде сім'я Дзідзюків, яка хоче продати свій старий будинок і переїхати у велике місто, але їхня мрія розбивається вщент, коли вони випадково знаходять замороженого Мішу, свого родича, який зник 23 роки тому.

Він став частиною наукового експерименту і своїми почуттями й звичками залишився в «лихих 90-х». Тепер Дзідзюкам доводиться забути про свою мрію виїхати у велике місто, оскільки за документами будинок належить «відмороженому» Міші.

Як вам Дзідзьо в образі Міші з 90-х? Цей бірюзовий спортивний костюм сидить на ньому ідеально.

Режисером «Відмороженого» виступає Ірина Васільєва, продюсерами цієї комедії з 16 серій будуть Олена Єремєєва і Дарина Жукова, а над сценарієм працювали Кирило Тимченко, Павло Остриков, Юрій Русин та Роман Розенгурт.

Клікайте на фотографії нижче, щоб перейти до галереї серіалу і подивитися інші веселі знімки зі зйомок за участю харизматичного Дзідзьо.

На початку року актора можна було побачити в кінотеатрах України в комедії «Свінгери 2», а зараз він бере участь в шоу «Танці з зірками».

2706 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: