Арам Арзуманян попрощався з шоу «Танці з зірками»: «Втратив 8 кг ваги, але при цьому з'явилося багато нових друзів»

28 вересня 2020,  20:00 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Наприкінці п'ятого ефіру нового сезону популярного українського шоу «Танці з зірками» паркет покинув актор Арам Арзуманян, відомий завдяки хітовим комедіям «Скажене весілля» та «Скажене весілля 2».

Харизматичний Арам Арзуманян та його партнерка по танцях Тоня Руденко з першого випуску стали фаворитами глядачів і суддів проекту, але, на жаль, їх не обійшло стороною «прокляття п'ятого ефіру», як його охрестили ведучі, оскільки на п'ятому ефірі шоу часто залишає хтось з фаворитів.

Але Арзуманян не впадає у відчай і дуже вдячний за участь в проекті, який забрав у нього 8 кг, зате приніс в його життя нових друзів і любов до бальних танців.

Поділившись закулісною фотографією з п'ятого ефіру, на якій він і Тоня з'являються в образах Міккі та Мінні Маусів, актор написав в Instagram:

Ну ось і настав той останній для нас з Тонею @tonya_23ruda ефір. Дякую, що були з нами! Дякую за підтримку! Дякую, що бачили, як я розвивався в танцях від ефіру до ефіру! Я правда полюбив справжні спортивні бальні танці. Втратив 8 кг ваги, але при цьому з'явилося багато нових друзів серед учасників! Я пішов гідно, іншим учасникам бажаю чесної перемоги!

На щастя, наше розставання з Арзуманяном буде недовгим. Він зараз знімається в комедії «Скажене весілля 3», яка вийде на великі екрани в 2021 році.

4750 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: