Дженніфер Лоуренс вдруге прикрасила обкладинку вересневого Vogue

12 серпня 2017,  20:00 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка «Оскара» Дженніфер Лоуренс стала першою знаменитістю, яка двічі з'явилася на обкладинці вересневого випуску журналу Vogue.

Цього тижня глянсовий журнал Vogue, якому в цьому році виповнюється 125 років, представив одразу 4 обкладинки прийдешнього вересневого номера, і на всіх з них красується зірка «Голодних ігор» і «Людей Ікс».

Думки читачів Vogue у Twitter з приводу вибору Лоуренс на роль головної героїні вересневого випуску розділилися. Поки одні називають актрису «іконою» і вже пророкують їй «Оскар» за роль у фільмі Даррена Аронофскі «Мати!», інші дивуються, чому честь бути на цій обкладинці знову заслужила Лоуренс, а не, наприклад, Селін Діон.

Давайте розглянемо ці обговорювані обкладинки ближче.

На першій обкладинці Лоуренс позує на весь зріст в шикарному червоному вечірньому платті на тлі Статуї Свободи. Її фотографом стала знаменита Енні Лейбовіц.

Друга обкладинка, яку зняв ще один відомий американський фотограф Брюс Вебер, є портретом актриси в профіль на тлі дерева, виконаному в чорно-білому стилі.

Картина художника Джона Карріна, яка показує Лоуренс в екстравагантній хутряній шапці, стала першою намальованою обкладинкою вересневого Vogue в історії журналу.

І на завершення, сіро-золотий знімок актриси від нідерландського дуету Інез і Вінуд.

Яка з цих обкладинок вам сподобалась найбільше?

Вперше Лоуренс можна було побачити на обкладинці вересневого Vogue в 2013 році.

Вересневий випуск Vogue є найголовнішим випуском за весь рік, задаючи тон для модної індустрії на наступний сезон. Цьому була присвячена документальна картина, яка була названа просто «Вересневий номер».

Саме в вересні на екрани вийде трилер «Мати!» з Лоуренс у головній ролі. Його дебютний трейлер також був представлений цього тижня.

1927 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: