Крістіан Бейл, Емі Адамс возз'єднаються в новому фільмі Адама МакКея

9 квітня 2017,  01:19 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Адам МакКей вирішив зібрати для своєї нової кінокартини зоряний каст, куди увійшли Крістіан Бейл, Емі Адамс і Стів Карелл.

Кінокартина МакКея, у якої поки немає офіційної назви, буде байопіком про американського політика-республіканця Річарда «Діка» Чейні, який народився у 1941 році. Він працював при адміністраціях чотирьох різних президентів США, був міністром оборони при Джорджі Буші-старшому і віце-президентом при Джорджі Буші-молодшому.

Сайт Variety повідомляє, що Чейні втілить Бейл, Адамс зіграє його дружину Лінн, а також компанію їм у фільмі складе Карелл, який перевтілиться в Дональда Рамсфелда. Саме під керівництвом Рамсфелда Чейні починав свою кар'єру в Білому домі на початку 1970-х.

Автором сценарію кінофільму МакКей виступив особисто. Його минулий сценарій до «Гри на пониження» приніс кінематографісту «Оскар».

Продюсувати байопік буде Бред Пітт і його компанія Plan B.

Для Бейла і Адамс це буде третя спільна кіноробота після «Бійця» і «Афери по-американськи», обидві з яких були зняті Девідом О. Расселлом.

Карелл і Бейл разом знімалися в «Грі на пониження», яку також продюсував Пітт.

У травні Бейла можна буде побачити в українських кінотеатрах в історичній «Обітниці», Адамс повернеться в листопаді в образі репортера Лоїс Лейн в «Лізі справедливості», а Карелл озвучив Грю у «Нікчемному я 3» і зіграв у комедійному байопіку «Битва статей» з Еммою Стоун.

Зйомки байопіка про Чейні студія Paramount Pictures планує розпочати вже цієї весни, а прем'єру фільму збирається зробити перед прийдешнім нагородним сезоном.

2269 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: