Емма Томпсон схожа на професора Трелоні на зйомках нового фільму

23 березня 2017,  01:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Героїня Емми Томпсон в комедії «Історії сім'ї Майровіц» нагадує своїм стилем її професора Трелоні з «Гаррі Поттера».

Одним з майбутніх проектів відомої британської актриси і володарки 2 премій «Оскар» є нова комедія режисера Ноа Баумбака «Історії сім'ї Майровіц», яка розповість про сім'ю, де всі віддалилися один від одного, але їх знову зводить разом святкування художньої кар'єри їхнього батька, що пройде в Нью-Йорку.

Ім'я героїні Томпсон поки не розкривається, але вона грає тут головну героїню, а компанію їй в цій комедії складуть Адам Сендлер, Дастін Хоффман і Бен Стіллер.

Зараз «Історії сім'ї Майровіц» перебувають на стадії постпродакшну, а ми — в очікуванні першого трейлера, але фотографії зі знімального майданчика, яким для фільму, зрозуміло, став Нью-Йорк, розкривають ексцентричний зовнішній вигляд героїні Томпсон і персонажа Хоффмана. Більше того, ця хаотична завивка, веселі окуляри і мішкуватий одяг в стилі хіпі нагадує вбрання її героїні зі світу «Гаррі Поттера», де актриса втілила професора прорікання Сібілл Трелоні.

Не вистачає тільки яскравої хустки, пов'язаної на голові. А в цілому цей її новий образ викликає таке відчуття, ніби це Трелоні вийшла в світ маґлів і спробувала зійти за свою, але дайте їй в руки кришталеву кулю, вона тут же почне розповідати про ті жахи, які чекають вас у майбутньому.

Вперше в образі чарівниці Томпсон з'явилася на екрані у фільмі «Гаррі Поттер і в'язень Азкабана», де до неї учні ставилися як до навіженої, поки вона не видала Гаррі справжнє пророцтво, що збулося в кінці фільму. А на те, як Долорес Амбрідж несправедливо намагалася виставити Трелоні геть з Гогвортса в «Гаррі Поттера і Орден Фенікса» і зовсім не можна було реагувати інакше, ніж це зробила професор Макгонагалл.

Зараз Томпсон можна побачити в образі місіс Поттс в диснеївському мюзиклі «Красуня і чудовисько».

Прем'єра «Історій сім'ї Майровіц», чиї зйомки проходили навесні 2016 року, очікується пізніше цього року.

7289 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: