Том Хіддлстон радить подивитися «Я, Деніел Блейк»

1 лютого 2017,  11:35 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірку «Нічного адміністратора» Тома Хіддлстона дуже зворушила соціальна драма «Я, Деніел Блейк».

Хіддлстон поділився у своєму Instagram наприкінці минулого року постером «Я, Деніел Блейк», написавши поруч про фільм теплий відгук, що відзначає роботу режисера Кена Лоуча і сценариста Пола Лаверті:

«Я, Деніел Блейк». Обов'язковий до перегляду. Жалісливий, мудрий, пекучий і революційний. Така ясність і доброта від Кена Лоуча та Пол Лаверті.

Актор додає:

Ми повинні робити все, що ми можемо, щоб допомагати один одному. Особливо зараз.

«Я, Деніел Блейк» розповідає історію роботяги середніх років Деніела Блейка, який після травми змушений звернутися за допомогою до держави і подати документи на отримання допомоги. Але в силу вступає бюрократія, перетворюючи життя Деніела в боротьбу. Незабаром до нього в цій битві приєднується мати-одиначка з двома дітьми, яка намагається отримати соціальне житло.

Кінокартина, головних героїв якої втілили Дейв Джонс і Хейлі Сквайр, отримала в Каннах минулого року «Золоту пальмову гілку», а зараз претендує на 4 премії BAFTA.

Хіддлстон на початку січня отримав «Золотий глобус» за свою гру в «Нічному адміністраторі». У березні його можна буде побачити в пригодницько-фентезійному екшені «Конг: Острів черепа», а в листопаді актор повернеться на екрани в образі лиходія Локі в «Торі: Рагнарок».

955 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: