Перший погляд на Сьюзен Сарандон і Джессіку Ленг в «Ворожнечі»

22 січня 2017,  02:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Журнал Entertainment Weekly представив перший погляд на Сьюзен Сарандон і Джессіку Ленг в образах легендарних ворогуючих актрис Бетт Девіс і Джоан Кроуфорд.

Біографічний серіал «Ворожнеча» у своєму першому сезоні повідає про протистояння легенд Голлівуду Бетт Девіс і Джоан Кроуфорд, ворогуючих на зйомках кінокартини «Що сталося з Бебі Джейн?», яка вийшла на екрани 1962 року.

У фотосесії і на обкладинці нового випуску EW в їх образах постають вже не менш легендарні актриси і володарки премії «Оскар» Сарандон і Ленг. Сарандон тут приміряла на себе образ Девіс, а Ленг — Кроуфорд. В гримі і з цими зачісками вони виглядають дуже схожими на актрис, яких втілюють, особливо їх схожість з реальними Девіс і Кроуфорд проявляється на промо-фотографії, де Сарандон і Ленг постають у ролях з «Що сталося з Бебі Джейн?».

Творцем «Ворожнечі» виступає творець «Американської історії жахів» і продюсер «Американської історії злочинів» Райан Мерфі. Його новий серіал також буде антологією, де кожен сезон повідає про нову ворожнечу публічних особистостей.

Компанію Сарандон і Ленг на екрані складуть Кетрін Зета-Джонс і Сара Полсон, які втілюють відомих актрис того часу Олівію Де Хевілленд і Джеральдін Пейдж. Кеті Бейтс тут стане актрисою Джоан Блонделл, Альфред Моліна і Стенлі Туччі зіграють актора Роберта Олдріча і одного з засновників і президента студії Warner Bros. Джека Ворнера, які працювали з Девіс і Кроуфорд над «Що сталося з Бебі Джейн?», Джуді Девіс і Домінік Берджесс перевтіляться у відому журналістку світської хроніки Хедді Хоппер і ще одного колегу головних героїнь по їх найзнаменитішому фільму Віктора Буоно.

Продюсувати перший сезон, який складатиметься з 8 серій, Мерфі, Сарандон і Ленг допомагає Бред Пітт зі своєю продюсерською компанією Plan B Entertainment.

Прем'єра «Ворожнечі» відбудеться 5 березня.

1644 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: