Батьки Бенедикта Камбербетча знову зіграли в «Шерлоку»

17 січня 2017,  23:51 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Англійські актори театру і телебачення Тімоті Карлтон і Ванда Вентхам, що є батьками Бенедикта Камбербетча, знову з'явилися в серіалі «Шерлок».

Обережно, якщо ви не дивилися фінальну серію 4 сезону «Шерлока», далі читайте на свій ризик, оскільки тут присутні СПОЙЛЕРИ.

У фіналі 4 сезону «Шерлока» відбулося возз'єднання сім'ї Холмсів, і на цей раз — всіх п'ятьох з них, включаючи Еурос (Сіан Брук) і містера і місіс Холмс, з якими глядачі познайомилися ще в минулому сезоні. Вони, нарешті, дізналися, що їхня донька жива і влаштували Майкрофту (Марк Гейтісс) знатний прочухан за те, що він багато років приховував від них правду. А завершилося возз'єднання тим, що Шерлок грає разом з Еурос на скрипках в її камері, а Майкрофт з батьками сидять поруч і слухають. Мило, чи не правда?

Мати і батько Шерлока все ще залишаються в серіалі без імені, адже розголошувати їх ні до чого, але примітно в них те, що втілюють цю пару справжні батьки Камбербетча.

Карлтон і Вентхам одружені з 1976 року, тобто в шлюбі вони вже 40 років, рівно стільки років і їх єдиному синові Бенедикту.

Вперше 77-річний актор і 81-річна актриса з'явилися в камео на початку 3 сезона в серії «Порожній катафалк», де Джон (Мартін Фріман) спочатку прийняв їх за чергових клієнтів, а потім був шокований, дізнавшись, що у Шерлока і Майкрофта є такі нормальні батьки.

Більше часу з містером і місіс Холмс ми провели на Різдво у фіналі того ж сезону під назвою «Його остання обітниця», де вони і далі майстерно прикидалися звичайними людьми, тому звідки у них зросло відразу троє геніїв, один з яких — справжня психопатка, залишається загадкою й донині.

У будь-якому випадку, бажаємо Карлтону і Вентхам міцного здоров'я, щоб вони з'явилися в камео і в 5 сезоні, на який натякає не тільки чергове послання від Джима Моріарті (Ендрю Скотт), а й самі творці серіалу.

2998 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: