Новини про мультфільм (2013)

1 червня 2020,  17:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Чудова новина! Оскільки прокат нового мультфільму від Pixar і Disney «Уперед», чия прем'єра відбулася в Україні 5 березня, був перерваний через світову пандемію коронавірусу, кінопрокатна компанія «Кіноманія» вирішила повернути його на великі екрани після відкриття кінотеатрів.

Читати далі...
24 лютого 2020,  14:54 | Новини фільмів

Третій ТБ-ролик фентезійного мультфільму «Уперед» від студій Disney і Pixar нагадує нам, що на шляху до величі потрібно подолати безліч випробувань. Наприклад, вам потрібно буде побудувати чарівний міст над розломом, який, здається, доходить до самого центру Землі.

Анімаційне фентезі з елементами комедії та драми «Уперед», яке зняв режисер «Університету монстрів» Ден Скенлон, розповість про пригоди двох братів-ельфів (Том Голланд і Кріс Претт), які отримують чарівний посох і вирішують повернути на 24 години свого покійного батька. Але заклинання йде не за планом, і їм потрібно відправитися в наповнений небезпеками квест, щоб встигнути поспілкуватися з батьком, поки не закінчилася доба. В один з моментів їхньої подорожі брати опиняться над розколом в землі, і молодший бере в руки чарівний посох, щоб начаклувати міст. Що з цього виходить, дивіться у відео нижче.

Допрем'єрні покази нового мультфільму від Pixar стартують вже в суботу, 29 лютого, а в широкий український прокат він вийде 5 березня. Ви вже можете придбати квитки на сеанси «Уперед» на нашому сайті.

28 січня 2020,  14:45 | Новини фільмів

Після битви з Таносом в блокбастері «Месники: Завершення» Том Голланд і Кріс Претт стають братами і відправляються в магічний квест в новому пригодницько-фентезійному мультфільмі «Уперед» від студій Disney і Pixar.

У новому мультфільмі від режисера «Університету монстрів» Дена Скенлона Голланд і Претт стали голосами (і прототипами) двох братів-ельфів, які живуть в сучасному світі разом з іншими чарівними істотами та забули про те, що таке справжня магія. На своє 16-річчя молодший брат отримує в подарунок чарівний посох, який здатний на добу повернути їхнього батька з того світу, але заклинання спрацьовує тільки наполовину, і тепер братам належить відправитися в небезпечну, але захоплюючу пригоду, щоб завершити заклинання і поговорити з батьком .

У грудні були представлені розширений трейлер і персональні постери з героями анімації «Уперед». Її українська прем'єра відбудеться 5 березня.

27 листопада 2019,  15:44 | Новини фільмів

Зірки блокбастера «Месники: Війна нескінченності» Том Голланд і Кріс Претт відправляються в казкову подорож в новому міжнародному трейлері фентезійного мультфільму від студій Disney і Pixar «Уперед».

В новій анімаційній картині режисера «Університету монстрів» Дена Скенлона Голланд і Претт озвучують двох братів-ельфів, які живуть в сучасному світі пліч-о-пліч з іншими магічними істотами. В їхньому світі майже не залишилося магії, тому коли брати отримують шанс на один день оживити свого батька, вони відправляються в захоплюючий квест, де їм доведеться пройти безліч випробувань.

Минулого місяця вийшов спеціальний трейлер мультфільму «Уперед», який показує веселу реакцію Голланда і Претта. У кіно з 5 березня 2020 року.

10 жовтня 2019,  17:27 | Новини фільмів

Студія Pixar щойно поділилася офіційним трейлером свого нового фентезійного мультфільму «Уперед», головних героїв якого в оригіналі озвучують Том Голланд і Кріс Претт, також відомі як Людина-павук і Зоряний лицар у фільмах Marvel.

Новий мультфільм від Pixar і Disney відправить нас в сучасний світ, населений різними міфічними істотами, як єдинороги, ельфи, русалки і дракони. Вони живуть звичайнісіньким життям, і це життя набридло двом братам-ельфам (Голланд і Претт). Коли на свій 16-річний день народження молодший брат отримує магічний посох, який може на 24-години повернути до життя їхнього батька, вони тут же беруться за цю небезпечну справу, і, як показує трейлер, щось точно йде не так.

Новий мультфільм режисера Дена Скенлона, який зняв «Університет монстрів», прибуде на великі екрани у березні 2020 року.

31 травня 2019,  16:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Людина-павук та Зоряний лицар, тобто Том Голланд і Кріс Претт з всесвіту «Месники», стали голосами головних героїв нового фентезійного мультфільму від студій Disney та Pixar «Вперед».

Події нової анімаційної картини режисера Дена Скенлона, який зняв «Університет монстрів», будуть розвиватися в передмісті сучасного фентезі-світу, де живуть два брати-ельфи (Голланд і Претт). Вони відправляються в незабутній квест, щоб дізнатися, чи залишилася в їхньому світі справжня магія.

Побачити мультфільм «Вперед» в кінотеатрах буде можливо навесні 2020 року.

2 липня 2018,  16:26 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Збори супергеройського мультфільму «Суперсімейка 2» перевершили збори оригіналу «Суперсімейка», який вийшов на екрани в 2004 році.

Читати далі...
25 березня 2013,  16:27 | Оновлення | Автор: redder

А ось свіжий ТВ-ролик діснеївського мультфільму "Університет монстрів" про те, як чудовиська, відомі нам по "Корпораціі монстрів", вчилися в університеті. Студенти-чудовиська - це зрозуміло, близько, і, найголовніше, смішно!