Новини про фільм (2004)

1 червня 2020,  22:07 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки пригодницького фільму «Джуманджі: Наступний рівень» Карен Гіллан та Аквафіна возз'єднаються на великому екрані в комедійному бойовику «Shelly», який буде частково в дусі «Поганих дівчат».

Читати далі...
26 вересня 2019,  17:14 | Новини зірок

Цілих 11 років Ліндсі Лохан не радувала нас своєю музикою, але цього літа вона нарешті повернулася до студії звукозапису, де записала свій новий сингл з провокаційною назвою «Xanax».

У пісні «Xanax», чия назва походить від однойменного антидепресанту, дуже популярного в США, Лохан розповідає про вечірки та клуби, де вона відчуває себе чужою, нікому не потрібною і занурюється у паніку. Вона співає: «У мене соціальна тривожність, але ти дієш на мене як ксанакс». І все це під заразливий танцювальний біт, від якого хочеться танцювати до знемоги.

Актриса прославилася на весь світ на початку 2000-х, зігравши в знаменитих комедіях «Погані дівчиська» і «Чумова п'ятниця».

14 лютого 2018,  14:50 | Оновлення

Вийшов український трейлер трилера «Анон».

Майбутнє. Завдяки режиму тотального контролю над особистими життями громадянами і відсутності приватних територій вдається побудувати ідеальне суспільство, в якому не існує помилок і злочинів. Проте одного разу служитель правопорядку зустрічає дівчину, відсутню у всіх базах даних.
Головна жіноча роль у фантастичному трилері «Анон» дісталася американській актрисі Аманді Сейфрід, переможниці премії MTV за фільми «Погані дівчиська та «Тіло Дженніфер».

Українська прем'єра фільму «Анон» очікується 5 квітня 2018 року.