Новини фільмів про (2015)

1 травня 2022,  15:49 | Новини фільмів

Приквел франшизи-антиутопії «Голодні ігри» називатиметься «The Ballad of Songbirds and Snakes» («Балада про співочих пташок і змій») і вийде на екрани кінотеатрів наприкінці 2023 року. Очікується, що його зйомки розпочнуться незабаром.

Читати далі...
23 квітня 2020,  03:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Приквел фантастичної франшизи «Голодні ігри» знайшов свого режисера в особі Френсіса Лоуренса, який вже неодноразово бував в Панемі, але, на жаль, в ньому не повернуться ані Дженніфер Лоуренс, ані Джош Гатчерсон, ані Ліам Гемсворт.

Читати далі...
16 березня 2020,  18:56 | Новини фільмів

Зірка франшизи «Голодні ігри» Ліам Гемсворт стає злочинцем в кримінальному трилері «Арканзас», де також знялися відомі актори Вінс Вон, Джон Малкович, Вівіка А. Фокс і Майкл Кеннет Вільямс.

Події екранізації однойменного роману-бестселера Джона Брендона слідують за молодими хлопцями Кайлом (Ліам Гемсворт) та Свіном (Кларк Дьюк), які працюють в Арканзасі на наркобарона на ім'я Фрог (Вінс Вон), але жодного разу його не зустрічали. Вдень вони звичайні рейнджери в парку, а вночі стають наркокур'єрами, за якими пильно стежать найманці Фрога (Джон Малкович та Вівіка А. Фокс). Кайл вирішує вичислити Фрога, піддаючи сумнівам свою нічну роботу, і незабаром Кайл, Свін та дівчина Свіна Джоанна (Іден Бролін) опиняються на поганому рахунку Фрога, який помилково приймає їх за загрозу для своєї злочинної імперії.

Прем'єра фільму «Арканзас», який є режисерським дебютом актора Кларка Дьюка, на стримінгових платформах Apple і Amazon відбудеться 1 травня.

23 червня 2019,  01:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився офіційний трейлер кримінального екшену «Killerman», головну роль у якому виконує зірка франшизи «Голодні ігри» Ліам Гемсворт.

Фільм сценариста та режисера Маліка Бейдера розповість про хлопця на ім'я Мо Даймонд (Ліам Гемсворт), який живе в Нью-Йорку і займається разом зі своїм другом відмиванням грошей. Прокинувшись після тяжкої аварії у лікарні з амнезією та кількома мільйонами вкрадених доларів готівкою і наркотиками, Мо повинен зрозуміти, хто він є, і знайти спосіб вижити, оскільки тепер на нього полюють всі брудні копи міста.

Світова прем'єра бойовика «Killerman», де також зіграє зірка супергеройського серіалу «Фатальний патруль» Даян Герреро, відбудеться у серпні.

8 грудня 2015,  22:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Не успела на экраны выйти финальная часть квадрологии «Голодные игры», как киностудия Lionsgate уже разрабатывает возможность ее продолжения с помощью приквелов.

Читати далі...
12 листопада 2015,  12:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В преддверии выхода одного из самых ожидаемых фильмов осени «Голодные игры: Сойка-пересмешница. Часть II» Капитолий решил напомнить о величии своих прошлых победителей в серии винтажных постеров. Двое из них представляют молодую Мэгз, трибута из «Голодные игры: И вспыхнет пламя», в то время, когда она только стала победителем.

Читати далі...
24 вересня 2015,  14:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Согласно исследованию американской компании Piedmont Media Research «Голодные игры: Сойка-пересмешница. Часть II» являются самым ожидаемым фильмом этой осени.

Читати далі...
30 червня 2015,  12:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Друга половина українського кінороку ще більш багата на гучні прем'єри кінофільмів, багато з яких є довгоочікуваними продовженнями улюблених франшиз. Отже, перед вами друга частина цікавих прем'єр, які пройдуть в українських кінотеатрах з липня по грудень. 

Увага, дати прем'єр можуть бути перенесені.

Липень

«Термінатор: Генезис», реж. Алан Тейлор

2 липня

Постарілий термінатор Т-800, якого знову зіграє Арнольд Шварценеггер, знову повинен рятувати Сару Коннор, об'єднавшись в цей раз Кайлом Різом, посланним з майбутнього її сином Джоном.

«Посіпаки», реж. Кайл Балда П'єр Соффін

9 липня

Одні з наймиліших істот, які тільки можуть служити лиходіям, нарешті, отримали свій сольний повнометражний фільм! Вони потрапляють на службу до найзлішої лиходійці свого часу Скарлетт Оверкілл і будуть то допомагати їй, то якось заважати у здійсненні її підступних планів.

Читати далі...