Новини про фільм (2018)

4 травня 2018,  22:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося напружений ТБ-ролик нового психологічного трилера «Божевільна» від режисера фільмів «Трафік», «Ерін Брокович» і «Побічний ефект» Стівена Содерберга.

На перший погляд у Сойєр Валентіні (зірка «Корони» Клер Фой) звичайнісіньке життя: у неї є сім'я, друзі, колеги. Ось тільки жінку не покидає відчуття, що хтось її переслідує. Сойєр примусово закривають в психіатричній лікарні, де ніхто їй не вірить, й усі приймають її за звичайну божевільну пацієнтку. Але героїня відчайдушно намагається переконати лікарів в тому, що вона абсолютно нормальна, і що їй загрожує реальна небезпека.

В обмежений український прокат на мові оригіналу фільм «Божевільна» вийде 31 травня. Слідкуйте за нашою афішею, щоб дізнатися, в яких містах відбудуться спеціальний покази.

22 квітня 2018,  00:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього тижня вийшли нові українські трейлери до очікуваних сиквелів «Дедпул 2», «Світ Юрського періоду 2» та «Праведник 2», а також промо-ролики і трейлери до майбутніх сезонів серіалів «Елементарно», «Геній» та «База Куантіко».

Читати далі...
18 квітня 2018,  00:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо другий атмосферний трейлер нового трилера Стівена Содерберга «Божевільна», також відомого як «Не в собі».

Молода жінка на ім'я Сойєр Валентіні, яку грає зірка серіалу «Корона» Клер Фой, переїхала в інше місто, щоб втекти від настирливого переслідувача. Ось тільки їй все ще здається, що він ходить за нею по п'ятах. Сойєр звертається за допомогою, але її насильно закривають в психіатричній лікарні, де жінці належить з'ясувати, чи є її переслідувач справжнім, чи всього лише плодом її уяви.

В обмежений український прокат «Божевільна» вийде 31 травня і буде демонструватися в кінотеатрах на англійській мові.

3 лютого 2018,  15:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Bleecker Street представила перший трейлер горор-трилеру «Не в собі», який зняв володар премії «Оскар» Стівен Содерберг.

У фільмі зірка серіалу «Корона» Клер Фой втілює молоду жінку, яку без її згоди закривають в психіатричній лікарні, де вона стикається зі своїм найбільшим страхом. Але чи є те, що відбувається, реальністю, чи це все її галюцинація?

У світовий прокат «Не в собі», де також з'являться Джуно Темпл і Аймі Маллінз, виходить в березні.