Новини фільмів про (2013)

25 грудня 2019,  15:07 | Новини фільмів

Через місяць в український прокат вийде американський фільм жахів «Угода з потойбічним», головну роль у якому виконує Роберт Казінскі, відомий завдяки фільмам «Тихоокеанський рубіж» і «Варкрафт».

Горор від сценариста і режисера Піррі Реджинальда Тео розповість про батька-одинака Джоела (Казінскі), над чиєю сім'єю нависає прокляття. Після кількох тривожних надприродних подій у власному домі у Джоела зароджується підозра, що його маленький син може бути одержимий невідомими силами. Для обряду вигнання злого духа він запрошує священика отця Лемберта (Пітер Джейсон), який щойно вийшов з в'язниці, куди він потрапив після смерті хлопчика під час проведення такого обряду, і шукає спосіб, як спокутувати свої гріхи.

Здійснити «Угоду з потойбічним» українські глядачі зможуть з 23 січня.

18 квітня 2018,  18:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нове покоління єгерів сходиться у вирішальній битві з кайдзю на постерах фантастичного бойовика «Тихоокеанський рубіж: Повстання».

Читати далі...
26 березня 2018,  15:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Universal Pictures поділилася новою фічуреткою фантастичного екшену «Тихоокеанський рубіж: Повстання», яка знайомить ближче з новими пілотами єгерів.

У сиквелі «Тихоокеанського рубіжу» на захист людства від кайдзю встають юні кадети під керівництвом бунтаря Джейка Пентекоста (Джон Бойега). Допомагають йому досвідчений пілот єгерів Нейт Лемберт (Скотт Іствуд) і 15-річна хакерка Амара (Кейлі Спені), а також у відео з'являються Леві Міден (кадет Ілля), Макеню Арата (кадет Реіті) та Іванна Сахно (кадет Вікторія). Бойега зазначає, що меседж «Тихоокеанського рубіжу: Повстання» полягає в тому, що «будь-хто може стати героєм», і команда кадетів демонструє це у складний час.

Ви вже можете побачити фільм режисера Стівена С. ДеНайта, який продюсує Гільєрмо дель Торо, у кіно. Купуйте квитки на сеанси «Тихоокеанський рубіж: Повстання» на нашому сайті.

17 березня 2018,  00:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшла нова фічуретка фантастичного екшену «Тихоокеанський рубіж: Повстання», де о фильме розповідають актори Джон Бойега і Скотт Іствуд й режисер Стівен С. ДеНайт.

Події сиквела «Тихоокеанського рубіжу» відбуватимуться через 10 років після першого фільму, розкриває в фічуретці ДеНайт. За цей час людство для захисту від величезних монстрів побудувало нові єгері, оснащені передовими технологіями озброєння. Разом з цим відео у відмінній якості показує нові епічні моменти битв єгерів з кайдзю.

Дивіться також перший фрагмент «Тихоокеанський рубіж: Повстання», де головний єгер бореться з ворожим єгерем. У кіно з 22 березня.

13 березня 2018,  01:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний фрагмент фантастичного бойовика «Тихоокеанський рубіж: Повстання» показує головного єгеря в дії.

За кермом єгеря Gipsy Avenger знаходиться головний герой сиквела «Тихоокеанського рубіжу» Джейк Пентекост (Джон Бойега) та його суперник Нейт Лемберт (Скотт Іствуд), які стикаються на людних вулицях мегаполісу з іншим єгерем, чиї пілоти налаштовані вороже. У головного єгеря є ланцюговий меч, проти якого ворог виставляє два ланцюгових мечі, які горять вогнем. А в кінці Нейт пропонує використати гравітаційний строп, що жбурляє в «обличчя» супротивника купу автомобілів, змушуючи його відступити. Чим закінчиться цей поєдинок, дізнаємося наступного тижня.

Дивіться також розширений український ТБ-ролик «Тихоокеанський рубіж: Повстання». У кіно з 22 березня.

19 лютого 2018,  20:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший ТБ-ролик фантастичного бойовика «Тихоокеанський рубіж: Повстання» показує вражаючу битву головного єгеря Gipsy Avenger та гігантського монстра.

У сиквелі «Тихоокеанського рубежу» Джейк Пентекост (Джон Бойега), син генерала Стекера Пентекоста (Ідріс Ельба), возз'єднується з Мако Морі (Рінко Кікучі), щоб очолити загін нового покоління пілотів єгерів, куди увійдуть його суперник Нейт Лемберт (Скотт Іствуд) та 15-річна хакерка Амара (Кайлі Спейні), й разом захистити людство від нових кайдзю.

Дивіться новий трейлер «Тихоокеанський рубіж: Повстання» від IMAX, який вийшов минулого тижня. У кіно з 22 березня.

26 вересня 2017,  23:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джон Бойега представив новий постер фантастичного екшену «Тихоокеанський рубіж 2» зі своїм вусатим героєм.

Читати далі...
18 вересня 2015,  12:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пару дней назад стало известно, что был отложен выход сиквела «Тихоокеанского рубежа» на неопределенное время. Но режиссер Гильермо дель Торо поспешил заверить, что работа над ним продолжается.

Читати далі...
24 червня 2013,  14:27 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

На початку лютого, в Каліфорнії, багато кінокритиків, режисерів, блогерів, журналістів та кіноманів отримали таке запрошення:

І це означало, що другого лютого вони зможуть подивитися першу робочу версію довгоочікуваного фільму «Тихоокеанський рубіж».

Після перегляду, в Інтернеті миттєво з'явилися всілякі відгуки, з якими ми хочемо вас познайомити.

Щоб приблизно описати загальний настрій від фільму наведемо, наприклад, фразу режисера Райана Джонсона (т/с «У всі тяжкі», «Петля часу»), який відразу написав у своєму Твіттері буквально наступне:

Go into Pacific Rim prepared to be transmogrified into a 12 year old. And then to pee your pants with joy. I love it so much. / Збираючись на перегляд цього фільму, будьте готові обісцятися від радості, як остання 12-літка. Я просто в захваті!

Цитата висловлює більш ніж захват від перегляду, тому, якщо така талановита і популярна людина публічно висловила свою думку в такій формі, то безсумнівно, до неї варто прислухатися.

Паралельно з'являються наступні коментарі американських зірок, які вони писали на своїх сторінках в Інтернеті:

Я тільки що подивився «Тихоокеанський рубіж», і це дуууже круто...

Брайн Чайновскі (відомий розробник комп'ютерної графіки для фільмів «Росомаха», «Люди Ікс»)

Подивився першу версію «Тихоокеанського рубіжа»... це просто вражаюче!

Ерік Черч (музикант)

О так, ви просто вже повинні хотіти подивитися «Тихоокеанський рубіж»

Алекс Ірвін (американський письменник-фантаст)

Також, на відомому міжнародному порталі IMDB відомий блогер OriginsOfRuin написав статтю про фільм (його замітки можна прочитати на сайті фільму англійською мовою за посиланням: http://www.pacificrimmovie.net/news/reactions-from-pacific-rim-test- screening/)

Кілька цитат:

Взагалі, це найкраще кіно, яке я бачив у цьому жанрі.

Після перегляду я написав творцям, що вони повинні пишатися цим фільмом, і я дуже радий, що вони не зняли черговий клон «Трансформерів» або щось схоже на «Морський бій»

Якби можна було, я поставив би фільму 10 з 10. Я був дійсно вражений і посміхався протягом усього фільму.

Критики називають фільм головним фантастичним фільмом літа, це - певний статус, який свого часу отримували такі блокбастери як: «Щелепи», «Зоряні війни», «Індіана Джонс», «Імперія завдає удару у відповідь», «Чужий», «Конан-варвар», «Стар Трек 2», «Назад в майбутнє», «Бетмен», «Людина-павук», «Темний лицар», «Пірати Карибського моря: прокляття чорної перлини», «Парк Юрського періоду», «День незалежності», «Люди Ікс» і нарешті «Месники».

Час покаже, чи станемо «Тихоокеанський рубіж» в один ряд з найбільшими блокбастерами, але якщо відгуки в Інтернеті хоч на половину відповідають істині, то нас чекає чергове культове видовище.