Новини фільмів про (2018)

2 травня 2018,  14:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося повноцінний трейлер драматичного фільму Дженніфер Фокс «Розповідь», який дуже хвалять критики.

Журналістка Дженніфер (Лора Дерн) змушена досліджувати своє минуле і сексуальні відносини, які у неї були в віці тринадцяти років, коли її мати (Еллен Берстін) знаходить одну з її тривожних дитячих розповідей.

Прем'єра «Розповіді» на американському телеканалі HBO відбудеться 26 травня.

16 квітня 2018,  01:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові українські трейлери фантастики «Соло. Зоряні війни: Історія», кримінальної комедії «Вісім подруг Оушена», фантастичного трилера з Джейсоном Стейтемом «Мег» та мультфільма «Суперсімейка 2».

Читати далі...
10 квітня 2018,  16:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал HBO опублікував перший тизер драми з елементами детективу та трилера «Розповідь» із зіркою серіалу «Велика маленька брехня» Лорою Дерн, на чиєму рахунку є 4 премії «Золотий глобус».

«Розповідь» повідає про особисте розслідування жінки Дженніфер (Дерн), яка знаходить коротке оповідання, написане нею у часи середньої школи, що змушує героїню переглянути свої перші сексуальні відносини й історії, які ми розповідаємо собі, щоб вижити.

Також у фільмі з'являться Елізабет Дебікі, Джейсон РіттерЛаура АлленДжон Херд, Еллен Берстін та Коммон.

Прем'єра нової кінокартини режисера Дженніфер Фокс, яка отримала 100% позитивних рецензій від критиків на сайті Rotten Tomatoes, на каналі HBO відбудеться 26 травня.