Новини фільмів про (2017)

3 червня 2018,  21:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий офіційний ТБ-ролик супергеройського фільму «Людина-мураха і Оса», фінальний трейлер картини «Вісім подруг Оушена», повноцінний трейлер діснеївського фентезі «Крістофер Робін», музичний трейлер мультфільму «Монстри на канікулах 3», а також нові українські трейлери до різноманітних літніх комедій і жахів.

Читати далі...
29 травня 2018,  14:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Чарлі Ханнем відчайдушно намагається втекти з в'язниці на Чортовому острові в першому трейлері біографічної драми «Метелик».

Фільм «Метелик» ґрунтується на автобіографічних бестселерах «Метелик» і «Ва-банк» й розповідає епічну історію паризького зломщика сейфів Анрі Шар'єра, прозваного Метеликом за його татуювання. Його звинувачують у вбивстві, якого він не скоював, і засуджують до довічного ув'язнення в горезвісній виправній колонії на Чортовому острові. Прагнучи повернути свою свободу, Метелик об'єднується з химерним засудженим фальшивомонетником Луї Дега (зірка «Пана Робота» Рамі Малек), який в обмін на захист погоджується профінансувати втечу Метелика.

Українська прем'єра нової картини данського режисера Міхаеля Ноера, який зняв «Північний Захід», очікується цієї осені, 13 вересня.