Новини фільмів про (1983)

9 серпня 2018,  00:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Lucasfilm оголосила, що разом з Дейзі Рідлі і Адамом Драйвером в дев'ятому фільмі саги «Зоряні війни» повернуться персонажі Марка Гемілла і Керрі Фішер.

Читати далі...
20 червня 2016,  17:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фан-трейлер оригінальної трилогії «Зоряні війни» представляє Люка, Лею і Хана Соло... в образах божевільних з «Загону самогубців»!

19 грудня 2015,  20:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні в українських кінотеатрах вийшли довгоочікувані «Зоряні війни: Пробудження сили», чиї події відбуваються через 30 років піся класичної трилогії Джорджа Лукаса. І на честь цього пропонуємо згадати, як же створювалася та перша трилогія, що поклала початок настільки популярної науково-фантастичної саги.

Читати далі...
3 листопада 2014,  16:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь закінчення зйомок фільму «Зоряні війни: Епізод 7» режисер Джей Джей Абрамс і продюсери Кетлін Кеннеді і Брайан Берк відправили кожному члену каста і знімальної команди лист подяки, бажаючи, щоб у кожного з них залишилося «відчутне підтвердження» того, що вони брали участь у створенні такої кінокартини. 

Ось і сам текст листа, яким поділився в Твіттері Джеймс Роуз: 

Дивовижному касту і команді «Епізода 7»: Це була справжня честь і абсолютна радість приходити щодня на знімальний майданчик і працювати поруч з вами. Ваш професіоналізм, пристрасть і терпіння цінуються нами набагато сильніше, ніж ми коли-небудь могли б висловити словами. Від пустель в Абу-Дабі до лісу Дін, до сцен кіностудії «Pinewood», ви височіли над кожним випробуванням і були настільки чудово ласкаві, наскільки ви є і блискуче талановиті. Наші амбіції тут великі, звичайно, як і повинно бути: ми тут, щоб зробити фільм, який розважить мільйони людей будь-якого віку, цілі покоління. Щоб створити таке дійство, яке люди будуть з таким же трепетом дивитися, з яким трепетом ми й створювали його разом. Як чудово було б, якби, в добавок до свого імені в титрах, у вас залишилося якесь справжнє, реальне, відчутне підтвердження того, що ви були частиною цього! Ось, тоді, то саме підтвердження. Носіть його добре, носіть його здорово, носіть його з гордістю. Але, в основному, спасибі вам. З любов'ю,

Світова прем'єра продовження фантастично-пригодницької саги «Зоряні війни: Епізод 7» відбудеться 18 грудня 2015 року. Події кінофільму відбуватимуться 30 років після подій «Зоряних воєн: Епізод 6 - Повернення Джедая», які вийшли на екран у 1983 році.