Новини фільмів, в яких згадується Деніел Редкліфф

1 липня 2022,  11:15 | Новини фільмів

Новий український постер пригодницької комедії «Загублене місто», головні ролі в якій виконають Сандра Буллок, Ченнінг Татум та Деніел Редкліфф, повідомляє, що його можна буде побачити у кінотеатрах України з 14 липня.

Читати далі...
4 травня 2022,  18:00 | Новини фільмів

З'явився перший трейлер біографічної стрічки «Дивний: Історія Ела Янковича», головну роль в якій виконає зірка Поттеріани Деніел Редкліфф. І хоча він тут знову одягає окуляри, впізнати його в новому образі зовсім непросто.

Читати далі...
28 жовтня 2020,  18:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лумос максима! Якщо ви давно шкодуєте про те, що не бачили фільми про Гаррі Поттера на великому екрані, то вже скоро ви, ваші друзі та рідні зможете влаштувати собі незабутній похід в кіно, причому не один, а цілих вісім, оскільки Потеріана повертається в українські кінотеатри вже наступного тижня.

Читати далі...
11 травня 2020,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix представила трейлер комедійного фільму «Незламна Кіммі Шмідт: Кіммі проти Преподобного», в якому компанію Еллі Кемпер складе зірка «Гаррі Поттера» Деніел Редкліфф.

Читати далі...
6 квітня 2020,  17:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шанувальники зірки «Зоряних воєн» Адама Драйвера помітили його схожість з Аланом Рікманом і вже підставили актора в знамениту сцену з фінального фільму «Гаррі Поттер і Смертельні реліквії: Частина 2».

Читати далі...
28 лютого 2020,  02:45 | Новини фільмів

«Тримайтеся за цей гнів, він нагадуватиме вам про інший світ, за межами цього». Іен Гарт, тобто професор Квірелл, допомагає Деніелу Редкліффу, тобто Гаррі Поттеру, втекти з в'язниці в українському трейлері біографічного фільму «Втеча з Преторії».

У центрі сюжету байопіку режисера Френсіса Аннана лежить реальна історія, яка сталася в африканському місті Преторія. У 1970-х роках під час апартеїду активіста Тіма Дженкінса (Редкліфф) та його друга Стівена Лі (Даніель Веббер) посадили у в'язницю суворого режиму. Разом з парою інших ув'язнених товаришів, які теж боролися за свободу і против апартеїду, Тім розробляє хитрий план втечі, здійснити який майже неможливо ... Але, як повідомляє нам історія, їм якраз вдалося зробити неможливе.

Українська прем'єра фільму «Втеча з Преторії» очікується через місяць, 26 березня. А поки Редкліффа можна побачити в найближчому кінотеатрі в екшені «Стволи Акімбо», де він також виконує головну роль.

21 січня 2020,  16:33 | Новини фільмів

Відмінна новина для усіх шанувальників фільмів про Гаррі Поттера та його зірки Деніела Редкліффа! Його новий божевільний екшен з елементами фантастики і чорної комедії «Стволи Акімбо» точно вийде в український прокат.

Читати далі...
16 січня 2020,  17:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився офіційний трейлер комедійного екшену «Стволи Акімбо», де головну роль виконує зірка Поттеріани Деніел Редкліфф. І повірте, таким ви його ще не бачили.

Читати далі...
13 грудня 2019,  15:04 | Новини фільмів

Вийшов перший трейлер біографічного трилера «Втеча з Преторії», головну роль в якому виконує зірка франшизи «Гаррі Поттер» Деніел Редкліфф.

Фільм режисера Френсіса Аннана заснований на реальних подіях і розповідає про двох білих південноафриканців Тіма Дженкіна (Редкліфф) та Стівена Лі (Даніель Веббер), яких відправили за ґрати на 12 і 8 років відповідно за роботу на партію АНК, засновану Нельсоном Манделою. Тім та Стів вирішують не затримуватися там надовго і розробляють план, як втекти з в'язниці суворого режиму для білих «Острів Роббен», яка знаходиться в Преторії.

Також у трилері Аннана з'явиться Іен Гарт, який у фільмі «Гаррі Поттер і філософський камінь» грав професора Квірелла і намагався вбити Гаррі. А цього разу він допомагатиме герою Редкліффа.

5 листопада 2019,  17:56 | Новини фільмів

У пригодницькому мультфільмі «Playmobil Фільм» зірка фентезійної франшизи «Гаррі Поттер» Деніел Редкліфф озвучить крутого агента Рекса Дешера.

Анімаційна картина режисера Ліно ДіСальво, яка візуально нагадує успішну франшизу «Лего. Фільм», буде слідувати за дівчиною на ім'я Марла (Аня Тейлор-Джой), яка вирушає до всесвіту Playmobil в пошуках свого молодшого брата Чарлі (Гебріел Бейтман), і там зустрічає різних веселих персонажів, як агент Рекс Дешер (Редкліфф). Він харизматичний, вкрай самовпевнений, є майстром маскування, і у нього є своя власна музична тема.

Українська прем'єра мультфільму «Playmobil Фільм» очікується 14 листопада. Компанію йому в прокаті складуть екшен «Ангели Чарлі» і байопік «Аутсайдери».

30 грудня 2018,  22:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В останній тиждень 2018 року вийшли нові трейлери фентезі «Майбутній король», української комедії «Продюсер» та очікуваного горора «Ми», а також нові ТБ-ролики супергеройських екшенів «Капітан Марвел» і «Шазам!», супергеройського трилера «Скло» та історичної драми «Марія – королева Шотландії».

Читати далі...
17 грудня 2018,  17:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшли нові трейлери науково-фантастичних картин «Ґодзілла: Король монстрів» і «Аліта: Бойовий ангел», супергеройського трилера «Скло», 3 сезону антології «Справжній детектив» і новорічного спецвипуску серіалу «Доктор Хто».

Читати далі...
13 грудня 2018,  16:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Гаррі Поттера» Деніел Редкліфф і зірка «Спліта» Аня Тейлор-Джой стають ляльковими персонажами в першому тизер-трейлері пригодницької анімації «Playmobil: Фільм».

Мультфільм «Playmobil: Фільм розповість про Марлу (Аня Тейлор-Джой) та її молодшого брата Чарлі (Гебріел Бейтман), яких несподівано затягує в анімований світ. Там вони гублять одне одного, і тепер Марла повинна відправиться в подорож всього свого життя, щоб возз'єднається з братом. І під час цього квесту вона зустрічає дивних нових друзів: харизматичного секретного агента Рекса Дешера (Деніел Редкліфф), балакучого водія фуд-трака Дела (Джим Геффіган), добродушного робота і екстравагантну хрещену фею (Меган Трейнор).

Прем'єра «Playmobil: Фільм» відбудеться в серпні 2019 року .

21 січня 2018,  03:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося найгарячіші трейлери тижня, в числі яких українські трейлери фільмів «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт», «Марія Магдалина» і «На межі», а також новий міжнародний трейлер «Месники: Війна нескінченності».

Читати далі...