Аня Тейлор-ДжойAnya Taylor-Joy

Аня Тейлор-Джой / Anya Taylor-Joy
Народилася 16 квітня 1996; Майами, Флорида, США
Зріст: 169 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Ані Тейлор-Джой

Минулої ночі в Сохо (2020) ... актриса
Playmobil Фільм (2019) ... Marla
Нові мутанти (2019) ... Illyana Rasputin / Magik
Скло (2019) ... Casey Cooke
Оселя тіней (2017) ... Allie
Чистокровний (2017) ... Lily
Crossmaglen (2017) ... Ana
Мініатюрист (2017) ... Nella Oortman
Спліт (2016) ... Casey Cooke
Баррі (2016) ... Charlotte

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Ані Тейлор-Джой. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Ані Тейлор-Джой

Написати коментар...
Написати коментар...