Кріс ПреттChris Pratt

Кріс Претт / Chris Pratt
Повне ім'я: Christopher Michael Pratt
Народився 21 червня 1979; Вірджинія, Міннесота, США
Зріст: 188 см
100%
4
0%
0

Фільмографія Кріса Претта

Світ Юрського періоду 3: Домініон (2022) ... Owen Grady
The Terminal List (2021) ... актор
Вартові Галактики 3 (2021) ... Peter Quill / Star-Lord
A Parks and Recreation Reunion Special (2020) ... Andy Dwyer
The Best of the Kids' Choice Awards (2020) ... Self
Війна завтрашнього дня (2020) ... актор, продюсер (исполнительный продюсер)
Уперед (2019) ... Barley Lightfoot
Jurassic World: The Ride (2019) ... Owen Grady
Месники: Завершення (2019) ... Peter Quill / Star-Lord

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Кріса Претта. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Кріса Претта

Написати коментар...
Написати коментар...