З'явився український трейлер фільму «Стволи Акімбо» з Деніелом Редкліффом

21 січня 2020,  16:33 | Новини фільмів

Відмінна новина для усіх шанувальників фільмів про Гаррі Поттера та його зірки Деніела Редкліффа! Його новий божевільний екшен з елементами фантастики і чорної комедії «Стволи Акімбо» точно вийде в український прокат.

Фільм «Стволи Акімбо» покаже бородатого Редкліффа з прикрученими пістолетами до його рук і відправить його у світ божевільної гри на виживання. Ось його розширений синопсис:

Розробник комп'ютерних ігор Майлз любить підкидати дров у вогонь в Інтернеті своїми їдкими, підштовхуючими і суперечливими коментарями. Однієї ночі він робить помилку, коли на п'яну голову кидає «палаючу бомбу» в ефір Skizm, нелегального смертельного бійцівського клубу, який транслюється наживо. У відповідь маніяк Ріктор, який створив цей канал, робить так, що Майлз змушений особисто стати учасником цих «веселощів». Майлз прокидається з двома пістолетами, які прироблені до його рук, і дізнається, що його першим противником є ​​Нікс, зірка світу Skizm.

Майлза втілює Редкліфф, а його небезпечну суперницю Нікс Самара Вівінг, яка в минулому році запалила в екшен-трилері «Гра в хованки».

Ріктора зіграє Нед Деннехі, а в веселого бездомного, якого ви можете побачити в трейлері, перевтілився Різ Дербі з франшизи «Джуманджі».

В кінотеатри України екшен «Стволи Акімбо» увірветься 27 лютого. Його автором сценарію і режисером виступає Джейсон Лі Гауден.

2148 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: