«Гаррі Поттер» може стати серіалом

25 січня 2021,  19:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Експекто патронум! Щойно Інтернет підірвала новина про те, що стримінгова платформа HBO Max збирається зняти серіал за мотивами всесвіту «Гаррі Поттер».

Джерела повідомили сайту The Hollywood Reporter, що боси HBO Max брали участь «в численних бесідах з потенційними сценаристами, що досліджують різні ідеї, що могли б перенести улюблений всесвіт на телебачення». Сайт каже, «загальні ідеї обговорювалися в рамках попередніх зустрічей».

Разом з цим The Hollywood Reporter підкреслює, що даний проект знаходиться «на дуже ранній стадії», і в даний час «немає ніяких конкретних угод».

Це підтверджують платформа HBO Max та студія Warner Bros., які володіють правами на екранізацію романів Дж.К. Роулінг. Вони кажуть, що в даний момент «немає ніяких серіалів про Гаррі Поттера в розробці на студії або на стримінговій платформі».

Так що нам доведеться почекати, поки вони вирішать з темою і напрямом серіалу і наймуть для нього сценаристів. З огляду на величезну міфологію всесвіту, створеного Роулінг, цей серіал може бути про що і про кого завгодно.

Тим часом у Великій Британії тривають зйомки нового розділу приквела історії Гаррі Поттера «Фантастичні звірі 3», який розповідає про пригоди магозоолога Ньюта Скамандера та його друзів.

4145 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: