«Гаррі Поттер»: Адам Драйвер стає Северусом Снейпом в новому DeepFake відео

6 квітня 2020,  17:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шанувальники зірки «Зоряних воєн» Адама Драйвера помітили його схожість з Аланом Рікманом і вже підставили актора в знамениту сцену з фінального фільму «Гаррі Поттер і Смертельні реліквії: Частина 2».

Ще не так давно ми були твердо впевнені, що ніхто, крім Рікмана, не може настільки чудово зіграти професора Снейпа, але дана сцена, змінена за допомогою технології DeepFake, показує, що Драйвер прекрасно підійшов би на роль молодого Снейпа. Наприклад, у приквелі Поттеріани.

В цій сцені ми і Гаррі (Деніел Редкліфф) бачимо Снейпа і Дамблдора (Майкл Гембон) у флешбеці, де директор Гоґвортсу дає своєму вірному агенту останнє завдання, яке полягає в тому, що Снейп повинен повідомити Гаррі, що для перемоги над Волдемортом (Рейф Файнс), хлопець повинен пожертвувати собою.

І це розбиває Снейпу серце, оскільки навіть «через весь цей час» він продовжує любити його маму Лілі (Джеральдін Сомервілль).

Як вам Драйвер в цьому легендарному образі? Як думаєте, з нього вийшов би переконливий молодий Снейп? Залишайте свої думки з цього приводу в коментарях.

4148 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: