Джоель КіннаманJoel Kinnaman

Джоель Кіннаман / Joel Kinnaman
Народився 25 листопада 1979
Зріст: 189 см
100%
1
0%
0

Фільмографія

Загін самогубців: Місія навиліт (2021) ... Rick Flag
The Secrets We Keep (2020) ... Thomas
Заради всього людства (2019) ... Edward Baldwin
Три секунди (2019) ... Pete Koslow
Ханна (2019) ... Erik
Видозмінений вуглець (2018) ... Takeshi Kovacs
The Squad Declassified (2016) ... Self
Віддалена місцевість (2016) ... Elliot Baker
Загін самогубців (2016) ... Rick Flag
Всю ніч у бігах (2015) ... Mike Conlon

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...