Пітер КапальдіPeter Capaldi

Пітер Капальді / Peter Capaldi
Народився 14 квітня 1958; Глазго, Шотландія, Великобританія
Зріст: 183 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Пітера Капальді

Загін самогубців 2 (2021) ... актор
Martin's Close (2019) ... Dolben
Історія Девіда Копперфілда (2019) ... Mr. Micawber
Мешканці пагорбів (2018) ... Kehaar
Stand Up to Cancer (2018) ... Self
Крістофер Робін (2018) ... Rabbit
Доктор Кто: Двічі у часу (2017) ... The Doctor
Пригоди Паддінгтона 2 (2017) ... Mr. Curry
Children in Need: Fantastic Beasts Special (2016) ... актор
Клас (2016) ... The Doctor

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Пітера Капальді. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Пітера Капальді

Написати коментар...
Написати коментар...