Трейлер 2 сезону серіалу «Заради всього людства» повідомляє його дату прем'єри

16 січня 2021,  17:06 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові до продовження космічної гонки між США та СРСР в альтернативної реальності? Тоді спеціально для вас стримінгова платформа Apple поділилася офіційним трейлером 2 сезону науково-фантастичного серіалу «Заради всього людства» із зіркою «Загону самогубців» Юелем Кіннаманом в головній ролі.

Серіал представляє, що було б, якби Радянський Союз зміг випередити США під час їхньої космічної гонки і першим висадив людину на Місяць. У його першій серії радянський космонавт Олексій Леонов став першою людиною на Місяці в червні 1969 року, що викликало поспіх американської висадки на Місяць. В результаті чого Аполлон-11 здійснює аварійну посадку на Місяць і втрачає контакт з НАСА, але астронавти Ніл Армстронг та Базз Олдрін виживають і відновлюють контакт.

Події 2 сезону починаються в 1983 році, в самий розпал Холодної війни. Ось його офіційний синопсис, представлений разом з трейлером:

Рональд Рейган став президентом США, і великі амбіції в галузі науки та освоєння космосу знаходяться під загрозою розбазарювання, поки США і Радянський Союз йдуть лицем до лиця, щоб контролювати багаті ресурсами області на Місяці. Міністерство оборони перейшло в Центр управління польотами, і мілітаризація НАСА стає центральною для історій кількох персонажів: деякі борються з нею, деякі використовують її як можливість відстоювати свої інтереси, а деякі опиняються на піку конфлікту, що може призвести до ядерної війни.

Прем'єрна серія 2 сезону «Заради всього людства» вийде 19 лютого. Другий сезон буде складатися з 10 нових серій, які виходитимуть на платформі Apple TV+ по п'ятницях, і завершиться 23 квітня.

1014 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: