Новини фільмів, в яких згадується Корі Столл

25 лютого 2023,  23:05 | Новини фільмів

На честь релізу супергеройського екшену «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» у кінотеатрах компанія Marvel Studios поділилася ще сімома персональними постерами, які дозволяють познайомитися ближче з новими персонажами MCU, що живуть у Квантовому вимірі.

Читати далі...
22 квітня 2022,  20:07 | Новини фільмів

Знаменитий режисер Зак Снайдер, який минулого року випустив одразу два фільми «Армія мерців» та «Армія злодіїв», продовжує свою співпрацю зі стримінговою платформою Netflix, і їхнім наступним спільним проектом стане науково-фантастична пригода під назвою «Бунтівний Місяць».

Читати далі...
30 травня 2020,  19:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Знаменитий американський актор Джеймс Гандольфіні багато років грав кримінального боса Тоні Сопрано в хітовому серіалі «Клан Сопрано», а тепер його син Майкл зіграє юного Тоні у фільмі «Усі святі Ньюарка».

Читати далі...
17 червня 2019,  16:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія 20th Century Fox поділилася дебютним кадром нової кінокартини Стівена Спілберга «Вестсайдська історія», головну чоловічу роль в якому виконає зірка фільму «На драйві» Енсел Елгорт.

Читати далі...
19 вересня 2018,  01:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому драматичному трейлері байопіка Дем'єна Шазелла «Перша людина» замість діалогів звучить знаменита промова президента США Джона Ф. Кеннеді про підкорення космосу і політ на Місяць.

Номінант на премію «Оскар» Раян Ґослінг втілює знаменитого американського астронавта Ніла Армстронга, який відважно готується до здійснення своєї мрії — польоту на Місяць. Йому довелося подолати неймовірні фізичні і моральні випробування, щоб 20 липня 1969 року стати першою людиною, яка ступила на поверхню Місяця.

Дружину Ніла Джанет грає зірка серіалу «Корона» Клер Фой, а в образі астронавта Базза Олдріна на екрані з'явиться зірка «Карткового будинку» Корі Столл.

Дивіться також другий український трейлер «Перша людина». У кіно нова картина від режисера «Одержимості» і «Ла-Ла Ленда» прибуде 22 листопада.

14 вересня 2018,  20:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Очікуваний байопік Дем'єна Шазелла «Перша людина», в якому Райан Ґослінг відправляється на Місяць, отримав свій другий український трейлер.

Фільм Шазелла покаже життя легендарного астронавта Ніла Армстронга (Ґослінг) і його підготовку до космічної місії, в рамках якої 20 липня 1969 року він став першою людиною, яка ступила на поверхню Місяця. І щоб здійснити свою мрію, Нілу довелося подолати неймовірні фізичні і моральні випробування.

На даний момент у драми «Перша людина» є 90% позитивних рецензій критиків на сайті Rotten Tomatoes, і вона є одним з головних претендентів на майбутній «Оскар».

В український прокат «Перша людина», де також знялися Клер Фой, Пабло Шрайбер, Джейсон Кларк, Корі Столл, Кіран Хайндс і Кайл Чандлер, прибуде 22 листопада.

29 серпня 2018,  20:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Раян Ґослінг мріє про Місяць у другому трейлері біографічної драми «Перша людина», де він втілює легендарного астронавта Ніла Армстронга.

Новий фільм від творця оскароносних фільмів «Одержимість» і «Ла-Ла Ленд» Дем'єна Шазелла покаже особистий портрет Ніла Армстронга, його нестримне прагнення стати першою людиною, яка пройшлася поверхнею Місяця, та неймовірні фізичні і моральні випробування, які астронавт мав подолати на шляху до здійснення своєї великої мрії.

Дружину Ніла Джанет втілює зірка «Корони» Клер Фой, а його колегу по легендарній місії Базза Олдріна Корі Столл.

Дивіться також український трейлер «Перша людина». У кіно з 22 листопада.

17 квітня 2018,  22:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов дебютний трейлер драматичної картини «Чайка», головну роль в якій виконує 3-разова номінантка на премію «Оскар» і зірка фільму «Леді Бьорд» Сірша Ронан.

«Чайка» є екранізацією п'єси Антона Чехова і розповідає розбиваючу серце й одночасно кумедну історію про друзів і коханців, всі з яких закохані не в ту людину. Старіюча актриса Ірина Аркадіна (Аннетт Бенінг) відправляється влітку в гості до свого брата Петра Миколайовича Соріна (Брайан Деннехі) і його сина Костянтина (Біллі Хоул). Разом з нею приїжджає успішний письменник Борис Трігорін (Корі Столл), в якого закохується незалежна й невинна дівчина Ніна (Ронан) з сусіднього маєтку, яку в свою чергу пристрасно кохає Костянтин.

Світова прем'єра фільму Майкла Майера пройде на цьому тижні, 21 квітня, в рамках кінофестивалю Трайбека. В американський прокат він вийде у травні.

12 травня 2016,  17:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера на юге Франции состоялось открытие 69-го Каннского кинофестиваля, и первым фильмом, который там показали, стала «Светская жизнь» Вуди Аллена. Без скандала не обошлось.

Читати далі...
11 травня 2016,  16:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режиссер Джордж Миллер, который в этом году является президентом жюри, напоминает, что открытие 69-го Каннского кинофестиваля состоится уже сегодня вечером. И откроет его новая мелодраматическая комедия Вуди Аллена «Светская жизнь», чьи звезды уже прибыли в Канны.

Читати далі...
7 березня 2015,  12:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явилися перший трейлер і перший офіційний кадр з Шарліз Терон у новому трилері «Темні таємниці», заснованому на однойменному романі Гілліан Флінн.

Після успіху «Зниклої» почалася робота над екранізаціями і двох інших романів письменниці Гілліан Флінн. «Темними таємницями», що оповідають про жінку, яка пережила в дитинстві жорстоке вбивство своєї сім'ї, зайнявся режисер Жиль Паці-Бреннер. У цій історії якесь секретне суспільство, одержиме розгадуванням злочинів, змушує цю жінку знову згадувати події того дня.

Шарліз Терон грає головну героїню. Звуть її Ліббі Дей.

Письменниця дуже рада, що займається екранізацією саме Паці-Бреннер:

Він хотів зробити все правильно. Він парижанин, тому ніколи не був у центрі Сполучених штатів. Він прилетів в Канзас-Сіті, звідки я родом, щоб я змогла його повозити по сільській місцевості. Я змусила його з'їсти сир Velveeta, щоб він краще зрозумів [атмосферу]. Він не був від цього в захваті.

У фільмі також зіграють Хлоя МорецХристина ХендріксНіколас ХолтКорі СтоллДреа де Маттео.

Першими трилер «Темні таємниці» зможуть побачити французи, в кінотеатрах Франції кінокартина виходить 8 квітня. В кінотеатрах України з 30 липня, а в Росії з 13 серпня.