Перший погляд на сина Джеймса Гандольфіні у фільмі «Усі святі Ньюарка»

30 травня 2020,  19:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Знаменитий американський актор Джеймс Гандольфіні багато років грав кримінального боса Тоні Сопрано в хітовому серіалі «Клан Сопрано», а тепер його син Майкл зіграє юного Тоні у фільмі «Усі святі Ньюарка».

Кримінальна драма «Усі святі Ньюарка» стане приквелом серіалу «Клан Сопрано». Її події будуть розвиватися в 1960-х роках під час расового бунту в Ньюарку, який почали афроамериканці, які не бажали миритися з расизмом та дискримінацією з боку білих жителів міста і поліції.

У центрі цих подій будуть напружені відносини між італоамериканської та афроамериканської громадами, і клан Сопрано представлятиме перших.

На закулісних фотографіях фільму «Усі святі Ньюарка», які ви можете побачити нижче, син Гандольфіні з'являється зі стрижкою каре і бере участь у вуличній бійці.

Роль його екранного батька Джованні Сопрано виконає Джон Бернтал, а його дружину і мати Тоні Лівію втілить Вера Фарміга.

Також в цій кримінальній драмі від режисера Алана Тейлора зіграють Біллі Магнуссен, Корі Столл, Рей Ліотта, Леслі Одом мол. і Алессандро Нівола.

Побачити фільм «Усі святі Ньюарка» в українських кінотеатрах буде можливо з 11 березня 2021 року. Його прем'єра мала відбутися восени, але була перенесена на півроку вперед через світову пандемію коронавірусу.

2134 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: