Джон БернталJon Bernthal

Джон Бернтал / Jon Bernthal
Народився 20 вересня 1976; Вашингтон, Колумбія, США
Зріст: 179 см
100%
3
0%
0

Фільмографія Джона Бернтала

Аутсайдери (2019) ... Lee Iacocca
Сокіл з арахісової пасти (2019) ... Mark
Small Engine Repair (2019) ... Terrance Swaino
Вдови (2018) ... Florek
Каратель (2017) ... Frank Castle
Паломництво (2017) ... актор
На драйві (2017) ... Griff
Вітряна річка (2016) ... Matt
Втеча (2016) ... актор
Аудитор (2016) ... Brax

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джона Бернтала. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джона Бернтала

Написати коментар...
Написати коментар...