Біллі МагнуссенBilly Magnussen

Біллі Магнуссен / Billy Magnussen
Народився 20 квітня 1985; Нью-Йорк, США
Зріст: 180 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Біллі Магнуссена

Усі святі Ньюарка (2021) ... Paulie «Walnuts» Gualtieri
007: Не час помирати (2020) ... Ash
Harry Haft (2020) ... Schneider
Аладдін (2019) ... Prince Anders
Оксамитова бензопилка (2019) ... Bryson
Розкажи мені казку (2018) ... Nick Sullivan
Присяга (2018) ... Mason
Маніяк (2018) ... Jed Milgrim
Нічні ігри (2018) ... Ryan
Дістати коротуна (2017) ... Nathan Hill

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Біллі Магнуссена. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Біллі Магнуссена

Написати коментар...
Написати коментар...