Стівен СпілбергSteven Spielberg

Стівен Спілберг / Steven Spielberg
Повне ім'я: Steven Allan Spielberg
Народився 18 грудня 1946; Цинциннаті, Огайо, США
Зріст: 171 см
100%
4
0%
0

Фільмографія Стівена Спілберга

Індіана Джонс 5 (2021) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Світ Юрського періоду 3 (2021) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Поворот (2020) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Кішки (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Люди в чорному: Інтернешнл (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Why We Hate (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Бамблбі (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Перша людина (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Світ Юрського періоду 2 (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)

Біографія Стівена Спілберга

Стівен Аллан Спілберг народився 18 грудня 1946 року в м. Цинцинатті, штат Огайо, США. Стівен захопився кінематографом ще в раннім дитинстві: перші стрічки в його режисерської фільмографії датовані 1959 роком. Знявши в 1968 році короткометражний фільм «Емблін» він звернув на себе увагу й був прийнятий на роботу в компанію «Юніверсал», де йому довірили роботу над телефільмами й серіалами.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Стівена Спілберга. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Стівена Спілберга

Написати коментар...
Написати коментар...