Пом Клемент'єффPom Klementieff

Пом Клемент'єфф / Pom Klementieff
Повне ім'я: Пом Клементьефф (Pom Klementieff)
Народилася 3 травня 1986
Зріст: 170 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Пом Клемент'єфф

Місія неможлива 8 (2022) ... актриса
Вартові Галактики 3 (2022) ... Mantis
Місія неможлива 7 (2021) ... актриса
Родина Адамсів (2019) ... Layla & Kayla
Неограновані коштовності (2019) ... Lexus
Месники: Завершення (2019) ... Mantis
Time of Day (2018) ... Pom Klementieff
Притчі про штучний інтелект (2018) ... Cat
Месники: Війна нескінченності (2018) ... Mantis
Hacker's Game Redux (2018) ... Loise

Біографія Пом Клемент'єфф

Пом Клемент'єфф народилася 3 травня 1986 року в місті Квебек, у матері-кореянки та французько-російського батька, який працював там консулом при уряді Франції. У неї був один старший брат. Її батьки вибрали ім'я «Пом», тому що ім'я схоже за вимовою двох корейських слів «весна» (봄) та «тигр» (범). Клемент'єфф жила у Канаді всього рік, перш ніж її сім'я багато разів подорожувала через роботу батька, і вона жила в Японії та в Кот-д'Івуарі, перш ніж оселитися у Франції. Пізніше Клемент'єфф сказала, що подорожі в ранньому віці дали їй «циганську душу».

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Пом Клемент'єфф. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Пом Клемент'єфф

Написати коментар...
Написати коментар...