Новий погляд на зірку «Вартових Галактики» у стрічці «Місія неможлива 7»

7 травня 2023,  17:37 | Новини фільмів

У новому розділі хітової шпигунської франшизи Тома Круза «Місія неможлива: Розплата. Частина перша» з'явиться акторка Пом Клемент'єфф, відома за роллю Богомолиці у фільмах «Вартові Галактики 2» та «Вартові Галактики 3». І вона втілить дуже небезпечну героїню.

Пригодницький екшен «Місія неможлива: Розплата. Частина перша» буде сьомою пригодою відважного суперагента Ітана Ганта, якого вже багато років втілює Том Круз, та його команди, і його події будуть розвиватися після подій фільму «Місія неможлива: Фолаут», що вийшов у 2018 році.

Деталі сюжету тримаються у таємниці, проте тизер-трейлер розкрив, що нова героїня у втіленні зірки «Вартових Галактики» буде на боці зла, і нас чекає мінімум декілька епізодів, де вона буде намагатися вбити головного героя та його союзників.

Новий кадр стрічки показує Пом в дуже екстравагантному образі арлекіна, хто знає, можливо вона надихалася суперлиходійкою/антигероїнею Харлі Квінн для цієї ролі.

Гостросюжетний екшен «Місія неможлива: Розплата. Частина перша» вийде в український прокат 13 липня, а поки вже ви можете побачити Пом в ролі Богомолиці у кінотеатрах в супергеройському фільмі Джеймса Ганна «Вартові Галактики 3». Квитки ви знайдете в нашій афіші.

959 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: