Оновлення, в яких згадується Пом Клемент'єфф

29 жовтня 2017,  02:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер мелодрами «Новизна» за участю Ніколаса Холта та Лайї Кости. Події історії відбуваються в сучасному Лос-Анджелесі, в еру соціальних мереж. Їх герої знайомляться за допомогою програми для одиноких сердець, закохуються один в одного та вирішують бути у відкритих відносинах, продовжуючи свої сексуальні експерименти з іншими людьми. Але одного разу їх гра з емоціями один одного заходить занадто далеко.

У фільмі також зіграли Денні Г'юстонДиво-жінка»), Пом Клемент'єффВартові Галактики 2»), Меттью Грей ГаблерМислити як злочинець») та Джессіка ХенвікЗалізний кулак»).

Режисером «Новизни», чия прем'єра відбулася на початку року на кінофестивалі «Санденс», є Дрейк Дорімус, який зняв мелодраму «Як божевільний».

10 серпня 2017,  18:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов дуже нецензурний трейлер божевільної драматичної комедії «Інгрід їде на Захід» з Обрі Плазою та Елізабет Олсен. Плаза втілює тут дівчину на ім'я Інгрід Торберн, яка відправляється в Лос-Анджелес, щоб подружитися з зіркою соцмереж і своїм кумиром Тейлор Слоан (її грає Олсен). Але чим ближче вони знайомляться, тим сильніше Інгрід стає одержимою на перший погляд ідеальним життям Тейлор.

Критики на Rotten Tomatoes в захваті від цього творіння Меттью Спайсера, де також зіграли О'Ши Джексон мол., Біллі Магнуссен і Пом Клементьєфф.

6 серпня 2017,  22:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Marvel поділилися обіцяним кліпом на пісню «Guardians' Inferno» з Девідом Хассельхоффом і кастом супергеройського екшену «Вартові Галактики 2», і він виявився навіть краще, ніж ми очікували! Разом з Хассельхоффом тут запалюють в костюмах епохи диско Зої Салдана (Гамора), Дейв Батіста (Дракс), Карен Гіллан (Небула), Майкл Рукер (Йонду), Пом Клементьєфф (Богомоліца), Шон Ганн (Ракета) та Кріс Претт (Зоряний лицар). А в якості камео з'являються режисер Джеймс Ганн, Гільєрмо Родрігес і Стен Лі.

Смішні невдалі дублі «Вартових Галактики 2» дивіться тут. І пам'ятайте, що ми є Грут.

6 серпня 2017,  10:22 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапили невдалі дублі супергеройського екшену «Вартові Галактики 2», які точно піднімуть ваш настрій. Тут Сільвестр Сталлоне (Стакар) не може вимовити слово «ravagers» («спустошувачі»), Дейв Батіста (Дракс) матюкається та не може стримати сміх, Зої Салдана (Гамора) робить кумедну пику, Пом Клементьєфф (Богомолиця) намагається вкусити гримера, Майкл Рукер (Йонду) сміється після запоротого дубля, Кріс Претт (Зоряний лицар) намагається схопити в польоті в Курта Рассела (Его), якого в свою чергу мало не збиває камера.

У форматі Digital «Вартові Галактики 2» виходять 8 серпня, а на Blu-ray — 22 серпня. Нашу рецензію на супергеройський сиквел Джеймса Ганна читайте тут.

29 червня 2017,  14:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося повноцінний трейлер драматичної комедії «Інгрід їде на Захід», в якій у Обрі Плази їде дах, і вона відправляється в Лос-Анджелес, щоб стати найкращою подругою свого кумира з Instagram у втіленні Елізабет Олсен. І заради цього вона піде на все. Також відео представляє героїв О'Ші Джексона мол. та Біллі Магнуссена, а в декількох моментах тут з'являється зірка «Вартових Галактики 2» Пом Клемент'єфф.

В цьому році кінокартина Меттью Спайсера отримала нагороду за свій сценарій на кінофестивалі «Санденс».

24 квітня 2017,  15:50 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У драматичній комедії «Інгрід їде на Захід» Обрі Плаза втілює молоду жінку з серйозними психологічними проблемами, яка після нервового зриву відправляється на Захід, щоб подружитися із зіркою соціальних мереж у втіленні Елізабет Олсен. Але незабаром поведінка головної героїні стає ще більш небезпечною.

Кінокартина за участю Пом Клемент'єфф з «Вартових Галактики 2» була представлена на кінофестивалі «Санденс» у січні, а в американський прокат вийде 4 серпня.

24 квітня 2017,  15:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

До прем'єри найочікуванішого супергеройського екшену року «Вартові Галактики 2» залишилося усього 10 днів, про що нагадує крутий український анімований постер з Зоряним лордом (Кріс Претт), Гаморою (Зої Салдана), малюком Грутом (Він Дизель), Ракетою (Бредлі Купер), Драксом (Дейв Батіста), Небулою (Карен Гіллан), Йонду (Майкл Рукер), Богомолом (Пом Клемент'єфф) і Айєшою (Елізабет Дебікі).

Пісню з офіційного саундтреку «Вартових Галактики 2», написану для сиквела режисером Джеймсом Ганном, у виконанні Девіда Хассельхоффа слухаємо тут.

1 березня 2017,  12:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Обіцяний третій трейлер «Вартових Галактики 2» радує новими моментами, показуючи, як команда Пітера Квілла збирається рятувати галактику вдруге, при цьому сварячись, підколюючи один одного, танцюючи, підриваючи все, шматуючи монстрів та розчулюючи кожною появою на екрані малюка Грута.

В образах Вартових повертаються Кріс Претт, Зої Салдана, Він Дізель, Бредлі Купер та Дейв Батіста, допомагати їм будуть Карен Гіллан і Майкл Рукер, а їх нову колегу Мантис втілить Пом Клементьефф.

6 лютого 2017,  14:25 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Розширений ТБ-ролик «Вартових Галактики 2», показаний учора під час Супербоула, представляє оновлений склад захисників Галактики. Разом з Зоряним лордом (Кріс Претт), Гаморою (Зої Салдана), Драксом (Дейв Батіста), Ракетою (Бредлі Купер) і малюком Грутом (Він Дизель) тепер битися під крутий саундтрек будуть Небула (Карен Гіллан), Йонду (Майкл Рукер) та Мантіс (Пом Клементьефф). Ласкаво просимо в цю дисфункціональну компанію.

Другий український трейлер «Вартових Галактики 2» дивіться тут.

4 грудня 2016,  13:33 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Найзапекліші супергерої повертаються в повноцінному трейлері «Вартових Галактики 2», де Ракета (Бредлі Купер) навчає малюка Грута (Він Дизель) правильно поводитися з атомною бомбою, Зоряний лорд (Кріс Претт) злітає під крутий саундтрек, Дракс (Дейв Батіста) люто кидається на космічне чудовисько, а Гамора (Зої Салдана) відрізняється своєю небагатослівністю.

Також трейлер представляє нову супергероїню по імені Мантіс (Пом Клементьефф).