Новини серіалів, в яких згадується Артур Дарвілл

16 квітня 2020,  00:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шанувальники «Доктора Хто», кидайте все і біжіть мерщій сюди! Актор Артур Дарвілл знову приміряв образ Рорі Вільямса в новій короткометражці науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто», яку він записав у себе вдома на карантині.

Читати далі...
4 жовтня 2018,  16:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Доктора Хто» Карен Гіллан відначила 6 років з тих пір, як знімалася у своїй останній серії з Меттом Смітом і Артуром Дарвіллом.

Читати далі...
10 квітня 2018,  19:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу фінальної 18 серії 3 сезону фантастичного серіалу «Легенди завтрашнього дня» канал The CW поділився його розширеним промо-роликом, де є більше моментів з демоном Маллусом.

Ріп (Артур Дарвілл) змушений імпровізувати, коли план Легенд знищити Маллуса (Джон Ноубл) за допомогою тотемів не спрацьовує. Разом з собою Маллус приводить армію з римлян, вікінгів і піратів, й, за словами Сари (Кейті Лотц), в цей день команда отримує шанс «перестати бути лузерами і заслужити звання Легенд».

Прем'єра серії «The Good, The Bad and The Cuddly» («Хороший, поганий і приємний») відбулася сьогодні, 10 квітня, так що ви вже можете подивитися її в Інтернеті. Серіал був продовжений на 4 сезон.

4 квітня 2018,  01:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Маллус з'являється в усій своїй страшній величі в промо-ролику 18 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня», яка завершить даний сезон.

Синопсис повідомляє, що Ріп (Артур Дарвілл) змушений імпровізувати, коли план Легенд знищити Маллуса (Джон Ноубл) за допомогою тотемів не спрацьовує. А промо розкриває, що героям доведеться битися не тільки з демоном вищого порядку, але і з армією римлян, вікінгів та піратів, перед битвою з якими Сара (Кейті Лотц) говорить, що «сьогодні є тим днем, коли ми заслужимо звання Легенд».

Згідно зі списком каста серії на IMDb, в ній також повернeтся Джекс (Франц Драмех) і Костянтин (Метт Райан) та з'являться Єлена Троянська (Бар Палі) і Джона Хекс (Джонатон Шек).

Серія «The Good, The Bad and The Cuddly» («Хороший, поганий і приємний»), яку зняв Дермотт Даунс, вийде на екрани 10 квітня за українським часом.

28 березня 2018,  03:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Горила Гродд повертається в промо-відео 17 серії 3 сезону фантастичного серіалу «Легенди завтрашнього дня».

Синопсис повідомляє, що Легенди повинні одночасно виправити два анахронізми, щоб відігнати Маллуса (Джон Ноубл). Сара (Кейті Лотц) і Ріп (Артур Дарвілл) об'єднуються, щоб зупинити Гродда (Девід Соболєв), поки Нейт (Нік Зано) і Воллі (Кейнан Лонсдейл) працюють разом, щоб перешкодити Амаї (Мейсі Річардсон-Селлерс) змінити своє майбутнє. Тим часом промо-ролик розкриває, що метою Гродда є молодий... Барак Обама.

Серія з дивною назвою «Guest Starring John Noble» («Джон Ноубл в гостях серіалу»), що натякає на появу в ній Ноубла в камео або в образі Маллуса, вийде на екрани 3 квітня за українським часом.

28 лютого 2018,  17:36 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW представив промо-ролик 13 серії 3 сезону фантастичного серіалу «Легенди завтрашнього дня».

Після того як Дарки взяли його в заручники, Рей (Брендон Рут) об'єднується з Норою (Кортні Форд), щоб полагодити Тотем Землі в Східній Німеччині в 1960-х роках, де вони стикаються віч-на-віч з молодою і більш смертоносної версією Деміена (Ніл Макдонаф). Також в серії повертаються Ріп Хантер (Артур Дарвілл) і Воллі Вест (Кейнан Лонсдейл), які об'єдналися на нових кадрах.

Серія «No Country for Old Dads» («Старим татам тут не місце») вийде на екрани 6 березня за українським часом.

14 лютого 2018,  03:39 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Герої опиняються в часовій пастці в 11 серії 3 сезону фантастичного серіалу «Легенди завтрашнього дня», що була натхненна фільмом «День бабака».

Зарі (Тала Аш) знаходить своє місце в команді, коли виявляє, що на кораблі відбувається щось дивне — Легенди застрягли в одному дні й змушені знову і знову переживати вибух «Хвилеліта». Також в серії повернуться Ріп Хантер (Артур Дарвілл) та Воллі Вест (Кейнан Лонсдейл).

Серія «Here I Go Again» («І я починаю знову») вийде на екрани 20 лютого за українським часом.

12 вересня 2015,  15:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Появилась первая промо-фотография с Человеком-ястребом и Девушкой-ястреб в костюмах, в которых они появятся в грядущем сериале от DC «Легенды завтрашнего дня».

Читати далі...
18 листопада 2014,  18:12 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пока в США транслируют местную адаптацию первого сезона «Бродчерч», называя ее «Грейспойнт», второй сезон оригинального британского сериала планирует свое возвращение на экраны уже через несколько месяцев.

Но хотя до премьеры осталось мало времени, все еще неизвестно, что же подготовил зрителю создатель детективного триллера «Бродчерч», также известного под названием «Убийство на пляже», Крис Чибнелл.

Самый главный вопрос: когда убийца был пойман в конце первого сезона, что будет дальше? Ведь история вроде бы завершена. Об этом размышляют и главные герои сериала в тизерах, стоя на краю злосчастного обрыва.

Сержант Элли Миллер:

Жил себе мальчик, и его убили. То, что случилось потом, разрушило мою семью, мою работу и мой город. Так что мне теперь делать?

Детектив Алек Харди:

Жил себе мальчик, и его убили. Я поймал убийцу. Так почему же я до сих пор здесь?

Слоганом второго сезона стала фраза «Конец там, где это началось», тут должно быть и кроется подсказка, о чем будет этот сезон.

Кроме Дэвида Теннанта и Оливии Колман к своим ролям во втором сезоне «Бродчерча» вернутся Джоди УиттакерЭндрю Бачан и Артур Дарвилл. К ним присоединятся Шарлотта РэмплингМарианн Жан-БатистИв Майлс и Джеймс Д'Арси.

Премьера первой серии второго сезона «Бродчерча» состоится в январе 2015 года на британском телеканале ITV.