Оновлення, в яких згадується Артур Дарвілл

2 листопада 2017,  00:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергерої, які мандрують у часі, будуть полювати на вампірів та розкопувати могили в 5 серії 3 сезону серіалу «Легенди завтрашнього дня».

Легенди відправляються у вікторіанський Лондон, а якщо конкретно, то в 1897 рік, де раптово зустрічають Ріпа (Артур Дарвілл), поки ловлять вампіра, який подорожує в часі. Також Амая (Мейсі Річардсон-Селлерс) спробує подружитися з новим членом команди Зарі (Тала Еш), а Мартін Штайн (Віктор Гарбер) дізнається про секретний план, який розробили Джекс (Франц Драмех) і Рей (Брендон Рут) на цьому тижні.

Серія «Return of the Mack» («Повернення Мека») вийде на екрани 8 листопада за українським часом.

11 жовтня 2017,  00:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Цікавий фрагмент прем'єрної серії 3 сезону серіалу «Легенди завтрашнього дня» показує повернення мандрівника в часі Ріпа Хантера (Артур Дарвілл). Він з'являється з новою зачіскою і повідомляє здивованій команді, що останні 5 років працював над створенням Бюро часу, чиї агенти вже приступили до видалення анахронізмів, що бігають по місту у вигляді динозаврів. І поки герої намагаються це переварити, Ріп заявляє, що, раз тепер у нього є Бюро часу, світ більше не потребує їхніх послуг, та оголошує, що він іх розпускає.

Прем'єра 3 сезону «Легенд завтрашнього дня» на американському телебаченні відбудеться 10 жовтня.

23 січня 2017,  00:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Чим збирається дивувати 2 сезон «Легенд завтрашнього дня» далі? В майбутній серії команда супергероїв відправиться в 1967 рік, щоб врятувати Ріпа Хантера (Артур Дарвілл), який не пам'ятає, хто він такий, і взагалі не розуміє, що тут відбувається, від суперлиходіїв Деміена Дарка (Ніл МакДонаф) та Малкольма Мерліна (Джон Барроумен), які задумали його захопити.

Серіал повертається з новими серіями 24 січня.

17 січня 2017,  17:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Американський тизер 3 сезону британського драматичного серіалу «Бродчорч», представлений каналом BBC America, показує, що в нових серіях повернуться Девід Теннант, Олівія Колман, Артур Дарвілл, Джоді Віттакер, Ендрю Бачан та Адам Вілсон.

Прем'єра заключного сезону «Бродчорчу» відбудеться в лютому.

2 грудня 2016,  00:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Межсериальный кросовер каналу The CW завершиться сьогодні серією «Легенд завтрашнього дня», на дюжині кадрів до якої супергерої постають у всьому своєму обмундируванні, готові до фінальної сутички з домиінаторами.

Читати далі...