Брендон РутBrandon Routh

Брендон Рут / Brandon Routh
Народився 9 жовтня 1979
100%
1
0%
0

Фільмографія

Віксен: Фільм (2017) ... The Atom
Бійцівський клуб супергероїв 2.0 (2016) ... The Atom
Легенди завтрашнього дня (2016) ... Ray Palmer
Lost in the Pacific (2016) ... Mike
400 днів (2015) ... Theo
Бійцівський клуб супергероїв (2015) ... The Atom
Дев'ять життів Різдва (2014) ... Zachary Stone
Флеш (2014) ... Ray Palmer
Missing William (2014) ... James Anderson
Завербований! (2014) ... Brandon Stone

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...