Новини фільмів про (2011 – ...)

3 вересня 2020,  19:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець хітових серіалів «Американська історія жахів», «Хор» і «Голлівуд» Раян Мерфі представляє свою екранізацію знаменитої бродвейської постановки «Хлопці в групі», одну з центральних ролей в якій виконує зірка ситкому «Теорія великого вибуху» Джим Парсонс.

Читати далі...
7 березня 2020,  19:15 | Новини фільмів

Якщо ви все ще терпляче чекаєте на прем'єру біографічної драми «Джуді», за головну роль в якій Рене Зеллвегер отримала «Оскар», то у нас чудові новини: вона все-таки вийде в український прокат!

Фільм режисера Руперта Гулда ґрунтується на п'єсі Пітера Квілтера «Кінець веселки». Він розповідає про життя легендарної голлівудської актриси і співачки Джуді Гарленд, зірки фільму «Чарівник країни Оз», яка з самого дитинства виступає на сцені. У 1968 році, за півроку до своєї смерті, вона прибуває до Лондону, щоб виступити там з аншлагом, і зустрічає в британській столиці свого п'ятого чоловіка Міккі Дінса (зірка серіалу «Американська історія жахів» Фінн Віттрок).

Українська прем'єра «Джуді» відбудеться в наступному місяці, 16 квітня.

21 лютого 2020,  17:39 | Новини фільмів

Кажуть, що неможливо втекти від материнської любові... Кінокомпанія Lionsgate поділилася першим трейлером свого нового горор-трилера «Біжи» із зіркою хітової антології «Американська історія жахів» Сарою Полсон в головній ролі.

Нова кінострічка режисера Аніша Чаганті, який зняв популярний детективний трилер «Пошук», розповідає про гіпертурботливу мати Даян (Полсон) та її прикуту до інвалідного крісла дочку Хлою (Кіра Аллен). Даян виховує свою дочку в повній ізоляції, контролюючи кожен рух, який та зробила з народження, і є секрети, які Хлоя тільки починає осягати. І чим більше вона дізнається, тим ясніше їй стає, що, коли мама підходить надто близько, потрібно бігти.

У Німеччині прем'єра трилера «Біжи» відбудеться у березні, а ось в США його збираються випустити в прокат 8 травня до Дня матері. Такий ось чорний гумор.

8 листопада 2019,  19:28 | Новини фільмів

Ніколас Голт втілює легендарного винахідника Ніколу Теслу в біографічному фільмі «Війна струмів», який отримав дату виходу в український прокат.

Читати далі...
13 серпня 2019,  17:06 | Новини фільмів

Володарка премії «Оскар» Кейт Бланшетт посміхається на першому кадрі біографічного міні-серіалу «Місіс Америка», де вона виконає головну роль.

Читати далі...
16 липня 2019,  17:03 | Новини фільмів

Зірка серіалів «Американська історія жахів» і «Королеви крику» Емма Робертс намагається втекти з підозрілого чарівного місця в трейлері фільму «Райські пагорби».

Дівчина Ума у втіленні Робертс прокидається в дивному пансіонаті «Райські пагорби», куди сім'ї з вищого суспільства відправляють на перевиховання своїх дочок. Пансіонатом керує загадкова Графиня (Мілла Йовович). Відкрита Ума заводить дружбу з іншими дівчатами з пансіонату Хлоєю (Даніель Макдональд), Ю (Аквафина) та мексиканської поп-зіркою Амарною (Ейса Гонсалес). Але незабаром головна героїня розуміє, що за всією цією красою ховається жахливий секрет, і вони з подругами намагаються втекти, поки пансіонат не поглинув їх повністю.

У світовий прокат картина режисера Еліс Веддінгтон, яка була представлена на кінофестивалі «Санденс» на початку року, вийде восени. Дата її української прем'єри поки не повідомляється.

10 травня 2019,  16:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

По той бік веселки... Кінокомпанія Pathe вирішила відсвяткувати цю п'ятницю за допомогою дебютного тизер-трейлера музичного байопіка про легендарну голлівудську актрису і співачку Джуді Гарленд, який називається просто «Джуді».

Читати далі...
20 квітня 2019,  20:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий промо-ролик диснеївського фентезі «Спадкоємці 3» представляє бога Аїда, який є батьком головної героїні Мел (Дав Камерон).

Могутній лиходій Аїд, якого втілює зірка серіалу «Американська історія жахів» Шайєн Джексон, віддає перевагу стилю рок в музиці та одязі, носить на голові блакитний ірокез, фарбує очі чорною підводкою і чудово вміє грати на електрогітарі, що й демонструє в даному відео. Він також намагається тут прорватися крізь бар'єр, бореться з драконом і звертається у кінці промо до когось, хто залишився за кадром, з попередженням: «Тобі не варто було сюди приходити».

Після на екрані з'являється карта з Умою (Чайна Енн МакКлейн), так що, імовірніше, до Аїда в гості завітала саме вона.

Дивіться також офіційний трейлер фентезі «Спадкоємці 3», чия прем'єра відбудеться влітку.

2 вересня 2018,  23:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цей тиждень порадував нас новими трейлерами до фантастичного екшену «Хижак», байопіку «Перша людина», фентезійного горору «Суспірія», комедійного бойовика «Агент Джонні Інгліш 3» і трилера «Погані часи у „Ель Роялі“», а також першим трейлером 3 сезону серіалу «Справжній детектив» і новими трейлерами серіалів «Зачаровані» та «Рівердейл».

Читати далі...
12 серпня 2018,  16:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери науково-фантастичного екшену «Бамблбі», мультфільму «Ральф-руйнівник 2» з новою героїнею з голосом Галь Гадот, діснеївського фентезі «Лускунчик і чотири королівства», українського комедійного бойовика «Шляхетні волоцюги» і 2 сезону серіалу «Школа».

Читати далі...