Новини серіалів про (2011 – ...)

20 липня 2023,  23:53 | Новини серіалів

Цього року культова антологія жахів Раяна Мерфі «Американська історія жахів» повертається з новими серіями, у яких зіграє відома інфлюенсерка Кім Кардашьян. І новий тизер представляє перший погляд на її стильну героїню.

Читати далі...
21 липня 2022,  12:06 | Новини серіалів

Увага всім любителям жахів! З'явився офіційний трейлер другого сезону горор-антології «Американські історії жахів», який розкриває його акторський склад.

Читати далі...
20 березня 2021,  16:21 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шоураннер хітової антології жахів «Американська історія жахів» Раян Мерфі опублікував в Instagram тизер 10 сезону, який повідомляє, що він називається «American Horror Story: Double Feature», тобто «Американська історія жахів: Подвійна функція».

Читати далі...
10 березня 2021,  21:38 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець хітової горор-антології «Американська історія жахів» Раян Мерфі поділився фотографією зі зйомок 10 сезону, яка представляє загадкового героя у втіленні актора Маколея Калкіна.

Читати далі...
22 вересня 2020,  22:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому сезоні кримінальної антології «Американська історія злочинів», який розповість про імпічмент Білла Клінтона, зірка серіалу «Американська історія жахів» Сара Полсон втілить Лінду Тріпп, подругу Моніки Левінські.

Читати далі...
8 вересня 2020,  19:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітової горор-антології «Американська історія жахів» Сара Полсон перетворюється на медсестру-монстра в новому трейлері серіального трилера «Сестра Ретчед», творцем якого також є Раян Мерфі.

Читати далі...
19 червня 2020,  16:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантка на премію «Оскар» Шерон Стоун зіграє дуже стильну героїню в новому серіалі від Netflix і Раяна Мерфі «Сестра Ретчед», перший погляд на яку представляють закулісні фотографії.

Читати далі...
18 червня 2020,  13:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ханна стає блондинкою і відправляється до школи для юних вбивць в трейлері 2 сезону драматичного екшен-трилера «Ханна. Ідеальна зброя», основою для якого став однойменний фільм режисера Джо Райта.

Читати далі...
16 червня 2020,  16:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка горор-антології «Американська історія жахів» Сара Полсон втілить жорстоку медсестру з книги «Пролітаючи над гніздом зозулі» в багатосерійному психологічному трилері «Сестра Ретчед».

Читати далі...
20 квітня 2020,  19:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Що якби ви могли переписати історію? Стримінговий сервіс Netflix сьогодні представив офіційний трейлер стильного і скандального міні-серіалу «Голлівуд», над яким працює творець хітових серіалів «Американська історія жахів» і «Лузери» Раян Мерфі.

Читати далі...
7 листопада 2019,  19:32 | Новини серіалів

Нинішній сезон хітової горор-антології «Американська історія жахів» дійсно є найкоротшим в історії серіалу, що підтверджує вихід промо-ролика його заключної серії.

Опис серії каже, що табір «Редвуд» притягує загублену душу в пошуках заспокоєння. Але хто буде цією душею? У промо про те, щоб залишити минуле позаду і рухатися далі, говорить Брук (Емма Робертс), але також тут з'являється новий герой у втіленні Фінна Віттрока, якого шокують своїми дикими проханнями Монтана (Біллі Лурд) й Тревор (Меттью Моррісон). Цікаво, навіщо він завітав у цей проклятий табір?

Фінальна серія отримала назву «Final Girl» («Фінальна дівчина») і прибуде на екрани 14 листопада за українським часом. Її режисером став Джон Дж. Грей.

31 жовтня 2019,  22:58 | Новини серіалів

Прибув промо-ролик передостанньої серії 9 сезону хітової горор-антології «Американська історія жахів», яку зняла режисерка Гвінет Гердер-Пейтон.

Смертельне тріо повертається з твердим бажанням почати нову еру в таборі «Редвуд». Наші колишні вожаті відчайдушно намагаються утримати історію від повтору. Брук (Емма Робертс) дізнається від Ріти (Анджеліка Росс), що вона є «фінальною дівчиною», тією, яка єдина виживає, щоб розповісти цю жахливу історію. Тим часом Річард Рамірес (Зек Вілла) та містер Джинглс (Джон Керролл Лінч) сходяться у фінальному поєдинку.

Серія отримала зловісну назву «Rest in Pieces» («Спочивай шматками») і вийде на екрани 7 листопада за українським часом.

24 жовтня 2019,  16:33 | Новини серіалів

Маніяки завжди повертаються, нагадує нам промо-ролик 7 серії 9 сезону горор-антології «Американська історія жахів».

Згідно з синопсисом серії, в ній розкривається прихована глава табору «Редвуд», а ті, хто вижив, допомагають чоловіку, який подорожує автостопом і загубився. З часу тих трагічних подій минуло 5 років, і Рита (Анджеліка Росс) вмовляє Брук (Емма Робертс) повернутися до табіору, щоб відпустити минуле. Але дівчина каже, що «один день на сонці не зітре п'ять років темряви». І вона виявляється права, оскільки її знаходить новий маніяк.

Серія «The Lady in White» («Леді в білому»), режисером якої стала Ліз Фрідлендер, вийде на екрани 31 жовтня за українським часом.

18 жовтня 2019,  16:15 | Новини серіалів

Над табором «Редвуд» встає сонечко і все перевертається з ніг на голову в 6 серії 9 сезону популярної серіальної антології жанру горор «Американська історія жахів».

У ювілейній 100 серії, яка так і називається «Episode 100» («100-а серія»), жахи ночі опиняються позаду і ті, хто вижив після кривавого протистояння з маніяками, повинні зіткнутися з наслідками свого вибору. У промо-ролику Річард Рамірес (Зек Вілла) вирішує влаштувати вечірку, а Монтана (Біллі Лурд) і Ксав'єр (Коді Ферн) стають парочкою божевільних серійних вбивць.

Режисером даної серії виступає Лоні Перістер, а її прем'єра відбудеться 24 жовтня за українським часом.

11 жовтня 2019,  16:10 | Новини серіалів

В 5 серії 9 сезону горор-антології «Американська історія жахів» ті, хто вижив, готуються до фінальної бійки з маніяками, коли в таборі «Редвуд» настають сутінки.

Промо-ролик показує, як серійний вбивця Річард Рамірес (Зек Вілла) каже медсестрі Риті (Анджеліка Росс), що «темрява є всередині кожного, навіть всередині тебе», і тут нас чекають флешбеки з її минулого. Містер Джинглс (Джон Керролл Лінч) бере за горло Маргарет Бут (Леслі Ерін Гроссман); Брук (Емма Робертс) каже, що краще б вона сиділа вдома, і тут Монтана (Біллі Лурд) дає подрузі сильний ляпас, обіцяючи, що «скоро це все закінчиться». Тим часом Ксав'єр (Коді Ферн) дізнається, хто винен у тому, що його обличчя тепер ніколи не потрапить на обкладинку журналу.

Серія зі зловісною назвою «Red Dawn» («Червоний світанок»), яку зняла режисер Гвінет Гердер-Пейтон, вийде на телеекрани 17 жовтня за українським часом.