Кейт БланшеттCate Blanchett

Кейт Бланшетт / Cate Blanchett
Повне ім'я: Catherine Elise Blanchett
Народилася 14 травня 1969; Мельбурн, Вікторія, Австралія
Зріст: 174 см
100%
5
0%
0

Фільмографія Кейт Бланшетт

Де ти поділась, Бернадетт? (2019) ... Bernadette Fox
Як приборкати дракона 3: Прихований світ (2019) ... Valka
Sweet Tooth (2019) ... рассказчик
Мауглі (2018) ... Kaa
Будинок з годинником у стінах (2018) ... Florence Zimmerman
Uncanny Valley (2018) ... Lee
Вісім подруг Оушена (2018) ... Lou
Тор: Рагнарок (2017) ... Hela
Red (2017) ... Mother
Earthflight: A 3D Journey (2016) ... рассказчик

Біографія Кейт Бланшетт

Кейт Бланшетт (повне ім'я Кетрін Еліза Бланшетт, англ. Catherine "Cate" Elise Blanchett; 14 травня 1969) - відома австралійська кіно- і театральна актриса. Найбільшу популярність здобула завдяки участі у фільмах «Єлизавета» (1998, премії BAFTA і «Золотий глобус» за кращу жіночу роль), «Авіатор» (2004, премії «Оскар» і BAFTA за кращу жіночу роль другого плану), кінотрилогії «Володар кілець »(2001, 2002, 2003).

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Кейт Бланшетт. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Кейт Бланшетт

Написати коментар...
Написати коментар...