«Ванда/Віжн»: детально розбираємо ті дві сцени після титрів з фінальної серії

6 березня 2021,  20:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Не поспішайте вимикати фінальну серію серіалу «Ванда/Віжн», щойно починаються титри. Адже вони готують для вас одразу два сюрпризи дві сцени після титрів, які натякають на два майбутніх блокбастера від Marvel Studios.

Обережно, далі йдуть спойлери про події 9 серії «Ванда/Віжн».

Перша сцена після титрів останньої серії серіалу «Ванда/Віжн», прем'єра якої відбулася в п'ятницю, 5 березня, присвячена Моніці Рамбо (Тейона Парріс).

Нам показують, як після тієї масштабної битви, що розгорнулася в провінційному містечку Вествью, Джиммі Ву (Рендолл Пак) віддає накази агентам ФБР, щоб вони зібрали всі докази, і тут до нього з посмішкою підходить Моніка й каже, що «влада йому до лиця» .

Вони згадують Дарсі (Кет Деннінгс), яка вирішила поїхати раніше, щоб не писати звіт, та із задоволенням спостерігають, як ФБР заарештовує Гейворда (Джош Стемберг), як раптом до Моніки підходить жінка-агент і кличе її на пару слів в порожній зал кінотеатру. І, коли вони опиняються сам на сам, агентка перетворюється на скрулла і повідомляє Моніці, що друг її мами, тобто Нік Ф'юрі (Семюел Л. Джексон), хоче з нею зустрітися.

Моніка запитує, де саме зустрітися, і скрулл показує пальцем в небо, натякаючи на космос. Цікаво, що ми в останній раз бачили Ф'юрі саме на комічному кораблі скруллів, де він відпочивав в сцені після титрів блокбастера «Людина-павук: Далеко від дому».

Таким чином сюжетна арка Моніки, що почалася в серіалі «Ванда/Віжн», продовжиться в супергеройському екшені «Капітан Марвел 2», де вона возз'єднається зі своєю хрещеною Керол Денверс (Брі Ларсон) та Ніком Ф'юрі.

А друга сцена після титрів фіналу серіалу «Ванда/Віжн» відправляє нас далеко від Вествью в мальовничі гори, що оточують величезне озеро, на березі якого стоїть невеликий дерев'яний будиночок.

В цьому будиночку тепер живе Ванда Максімофф (Елізабет Олсен), яка у фінальній серії нарешті стала Багряною відьмою.

Ванда сидить на ґанку будинку в домашньому одязі і чує, що на плиті закипає чайник. Вона встає і йде на кухню, щоб заварити собі ще чашку чаю (або кави), але камера проходить повз неї і відправляється в скромну спальню, де на нас чекає величезний сюрприз.

У спальні ми бачимо Багряну відьму, яка зависла в позі лотоса в повітрі й за допомогою своєї Магії Хаосу вивчає в астральній площині темну книгу Даркхолд, чим дуже нагадує Доктора Стренджа (Бенедикт Камбербетч).

Як раптом Ванда чує голоси своїх дітей Біллі (Джуліан Гілліард) і Томмі (Джетт Кліне), яких вона втратила разом з Віжном (Пол Беттані), коли закрила Гекс в місті Вествью і відпустила всіх його жителів на свободу. Так що в майбутньому Ванда напевно знайде спосіб, як повернути близнюків назад в нашу реальність.

За кадром в цій сцені грає тема Доктора Стренджа, адже вже скоро Багряна відьма об'єднає свої сили з ним (або виступить проти нього, хто знає) в супергеройському екшені «Доктор Стрендж: В мультивсесвіті божевілля».

2211 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: