Брі ЛарсонBrie Larson

Брі Ларсон / Brie Larson
Повне ім'я: Brianne Sidonie Desaulniers
Народилася 1 жовтня 1989; Сакраменто, Каліфорнія, США
Зріст: 170 см
67%
2
33%
1

Фільмографія Брі Ларсон

Просто милосердя (2020) ... Eva Ansley
Месники: Завершення (2019) ... Carol Danvers / Captain Marvel
The Debriefing (2019) ... Carol Danvers / Captain Marvel
Audi «The Debriefing» (2019) ... Carol Danvers / Captain Marvel
Капітан Марвел (2019) ... Carol Danvers / Vers / Captain Marvel
$ 5 000 000
«Space Explorers» (2018) ... рассказчик
Jay Z: Family Feud ft. Beyoncé (2018) ... актриса
Східна казка (2017) ... Linda
Крамниця єдинорогів (2017) ... Kit, режисер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Брі Ларсон. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Брі Ларсон

Написати коментар...
Написати коментар...