Дивіться новий різдвяний трейлер блокбастера «Диво-жінка 1984» з Галь Гадот

7 грудня 2020,  17:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього Різдва ми всі розділимо чудеса. Студія Warner Bros. поділилася зворушливим святковим трейлером свого очікуваного супергеройського фільму «Диво-жінка 1984», який повинен врятувати 2020 рік.

Друга сольна пригода супергероїні Диво-жінки з коміксів DC, в образі якої на великі екрани повертається Галь Гадот, відправить нас у 1984 рік. Ось її офіційний синопсис (якщо раптом ви ще про нього не читали):

Найвеличніша героїня усіх часів Діана Принц, також відома як Диво-жінка, повертається, і на цей раз вона відправиться у 1980-і роки, де зіткнеться одразу з двома могутніми ворогами: Максвеллом Лордом і Гепардою. Але разом з цим на Діану чекає і приємний сюрприз — возз'єднання зі своїм коханим Стівом Тревором.

Суперлиходіїв Максвелла Лорда та Барбару Мінерву/Гепарду втілять Педро Паскаль і Крістен Віг, а в образі коханого Діани Стіва Тревора, який загинув в її першому фільмі наприкінці Першої світової війни, повернеться Кріс Пайн.

Нижче ви знайдете новий постер сиквела, яким Гадот поділилася в соцмережах і який нагадує нам, що цей блокбастер вийде на екрани вже зовсім скоро. Його українська прем'єра відбудеться 16 грудня.

Режисеркою «Диво-жінки 2» є Петті Дженкінс.

851 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: